Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adas.tomodati

Poszukuje do aktu...

Polecane posty

Gość zws
czy ktos z was czytal artykulw wyborczej? tam moral byl taki zdjecia te robia dziewczyny, ktorym czegos w zyciu brakowalo czesto wzorca mezczyzny w domu na codzien zwykle nie lubia swojej zwyklosci w tych zdjeciach zobaczyly szanse na bycie raz w zyciu niezwyklymi trzymaja zdjecia i ogladaja w chwili, gdy zwyklosc spada im na glowe

"Że nalezy zawsze postepowac zgodnie z wlasnymi pogladami i wazne jest to, jak sami siebie postrzegamy a nie jak nas postrzegaja inni" haha i dzieki temu mamy takiego pana kononowicz, pana od darow losu czy antytalenta taneczne w YCD ktorym sie wydaje ze swietnie tancza

Mam na mysli w szczegolnosci to zdanie: "Co oznacza tez ze nie uznaje zwiazku za satysfakcjonujacy, bo ja jej nie dowartosciowuje w wystarczajacy sposob..." Nie rozumiem, co to mialoby miec wspolnego z TOBA?

Co do wypowiedzi Micka Jaggera to dodał on jeszcze druga czesc wypowiedzi... A mianowicie "pod warunkiem, że jest sie obrzydliwie bogatą i obrzydliwie popularna gwiazdą rocka" :P:P

""Że nalezy zawsze postepowac zgodnie z wlasnymi pogladami i wazne jest to, jak sami siebie postrzegamy a nie jak nas postrzegaja inni"" Piękne słowa.

Gość zws
Już Cię lubię, kimkolwiek jesteś a zebys wiedzial :) chetnie zmieniam nicki :p

"haha i dzieki temu mamy takiego pana kononowicz, pana od darow losu czy antytalenta taneczne w YCD ktorym sie wydaje ze swietnie tancza" Dlatego świat jest tak interesujący ;).

"Co do wypowiedzi Micka Jaggera to dodał on jeszcze druga czesc wypowiedzi... A mianowicie "pod warunkiem, że jest sie obrzydliwie bogatą i obrzydliwie popularna gwiazdą rocka"" Wiedziałem, ze to jakiś fortel :P. Ale na tą drugą część wypowiedzi "wielkich ust" należy patrzeć z przymrużeniem oka ;).

no nie wiem ja tym ludziom wspolczuje ze maja oczy i nie widza ani siebie ani innych ktorzy naprawde maja talent i nie maja skali porownawczej

Taa w wysokich obcacach, czytałam... Tylko widzisz, to fajnie, że komuś to humor poprawia, ale jest to poważny problem moim zdaniem, jeżeli ktoś robi te zdjęcia, żeby sobie samoocenę poprawić. Trzeba tak żyć i tak się starać, aby mieć samoocenę i samokrytycyzm niezależnie od posiadabych zdjęć, opinii innych ludzi itd. Zdjęcia typu akty są świetną pamiątką, zabawą itp o ile kobieta, która robi te zdjęcia ma do tego dystans i nie próbuje naprawić siebie tym... Bo po pierwsze za chwilę może potrzebować nowego bodźca a po drugie nie ma gwarancji, że jej to pomoże

Gość zws
zws ale ja jestem niezwykla jesli tak mowisz to ci wierze przeczytaj ten artykul

Złosliwa - dlatego szybko nie znajdziesz, bo mieszkasz w Krakowie a tam same lewusy mieszkaja :P a serio - bo zbyt nerwowo reagujesz na mężczyzn...

Gość zws
byl tam reportaz komis o dziewczynach ktore robia sobie podobne zdjecia u jakiego jednego fotografa ktory NIGDY (takim jest artysta) nie zwraca sie do dziewczyn to one jego oblegaja, oczywiscie za pieniadze i trzy sylwetki do bolu zwyklych osob, z problemami prawdziwych polek ich zdjecia za lada plus akty akty lepsze troche niz te tutaj

Tam był taki artykuł o kobietach, które zrobły sobie zdjęcia rozbierane i o tym jak oglądanie tych zdjęć im pomaga czuć się lepiej. Zdjęcia też pokazali... Dobrze, że się czują lepiej...

Gość zws
Dobrze, że się czują lepiej... rzecz w tym, ze one NIE czuja sie lepiej :D