Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khkholhijk

PRZEPOWIEDNIE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość khkholhijk

:P własnie trzymam w rekach Wielka Ksiege Przepowiedni i tak mnie nasunęło żeby przytoczyc na kafe pewien fragment : Duchowny (chodzi o ks.Markiewicza) wygłosił także radę,aby w Polskich szkołach uczono przede wszystkim j.rosyjskiego,bo Rosjanie ,,zagrożeni anarchią i żółtym niebezpieczeństwem (chodzi o chińczyków) '' będą musieli pogodzić się z Polakami i z innymi Słowianami,by razem ,,odeprzeć zbliżającą się nawałę żółtą'' . Tu to skroce ze anonimowa wizjonerka przepowiedziała,że po 3wojnie swiatowej kiedy to powstana ludy Azji przeciw Europie.Twierdziła że powstana Stany Zjednoczone Europy i stolicą ma byc Warszawa .Podobno sam Jezus powiedział jej że ,,Nie do Germanów,lecz do Słowian należy przyszłość Europy.Polska jest wezwana do wielkiej misji i dlatego powinna stac sie wzorem dla innych narodów'' Czyli że jakby nie było 3 wojną swiatową bedzie wojna z Azją i po wojnie beda Stany Zjednoczone Europy itd

Gość ej popaprancu
to ile zdjec juz widzialas(es)???:P

Gość jest tam coś o kafeterii
?

Gość khkholhijk
i jeszcze nastepne co czytam to że Polska wiele przeszła w wojnie z Niemcami przez co odpokutowała a na Niemców jeszcze czas przyjdzie :D że nami Polakami opiekuje sie Czarna Madona Matka Boska Częstochowska Maryja Królowa Polska .. z tego wynika że Polska jest najbezpieczniejsza:D

Gość khkholhijk
nie ma ale za to ja moge przepowiedziec o kafe ze chaos byl jest i bedzie:D

Gość khkholhijk
:P

Gość głupia sprawaqfsgsfd
a cos jeszcze ?

Gość a ja wam dam w du....
słyszałem żę ma jutro padac złoty deszcz