Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhkft8yy

znowu uderzył....

Polecane posty

Gość hhkft8yy

tym razem oberwałam w brzuch i w głowę... niby nie mocno.... ostatnio tak mna rzucił o sxafkę że msuiałam odwołać wizytę u fryzjera bo jak pójśc z guzme i rozwaloną głową... facet na wysokim stanowisku, nikt nigdy by go o to nei podejrzewał... nikt

Gość splendid86
jak czesto to sie zdarza i co bylo tego powodem

Gość splendid86
ile z nim jestes i ile on ma lat

Gość hshhd
zostaw drania

Gość .. to proste
możesz poczekać aż wybije Ci zęby :o ale po co????

Gość Żmiija
czemu pozwalasz żeby tak cię poniżał? miej trochę godności nie uderzyłby, jakby chociaż trochę cię szanował

Gość hhkft8yy
corsaz częsciej... powód bo nei zdjęłąm po pracy stanika. jeszcze mnei styraszy że zabierze mi laptopa na którym mam prace dyplomową i nei mam jej na drugim kompie i nei ma jak przezucicna razie bo nei vczyta pen drive.

Gość splendid86
aha to wydaje mi sie ze on ma jakies powazne problemy z glowa zawsze tak bylo ze jak nie dostosowywalas sie do niego to podnosil na ciebie reke czy po takim wyczynie jest mu przyro czy zachowuje sie jak gdyby nic sie nie stalo

Gość hhkft8yy
jak sie zachowuje?? oczywiście to wyłącznie moja wina

Gość splendid86
ogolnie czy przeprasza cie obiecuje ze to juz sie wiecej nie powtorzy czy nic nie mowi udaje ze nic sie nie wydarzylo

Gość uciekaj
weź zostaw tego pscyhola!! gdyby mnie raz facet uderzyl to od razu bym z nim skonczyla.. bo jak raz udzerzy to to sie bedzie powtarzac... a jak Ty nie zostawisz Go to w koncu mozesz byc pobita przez niego na smierc - UCiekaj!!

Gość Żmiija
podstawowe pytanie: CZEMU Z NIM JESTEŚ?

Gość splendid86
jestes od niego zalezna finansowo??

Gość hhkft8yy
pracuje zarabiam tak sobei ale dałabym chyab radę sama żyć... byłąm kiedyś... on jest duużo starszy - ja jeszcze studiowałam

Gość splendid86
uwazam ze powinnas odejsc

Gość hhkft8yy
dlaczego?! nei potrafię odejść. wyprowadziąłm się 3 meisiące temu ale byłam głupia i znowu mu zaufałam i wróciłąm... a już po tygodniu złamał wszytskei umowy któe były podstawą powrotu. PO PROSTU NIE POTRAFIĘ ODEJŚĆ

Gość gogatkaa
"jak czesto to sie zdarza i co bylo tego powodem" Co za głupie pytanie!!!!! A czy cokolwiek usprawiedliwia bicie??? Jakby napisałą ze go zdradziła, to napisałabyś - aha, to miał powód??

Gość hhkft8yy
wiesz to Ty wiem i ja.. ale to eni jest takei proste po latach tresury... szukam u Was pomocy w sprawie terapii. wiem o progrmaie od nowa fundacji opta ale to tylko Warszawa a ja mieszkam na pomozru

Gość splendid86
kochasz go pewnie mocno. a moze jakas mala przerwe zrobcie sobie moze cos do niego dotrze

Gość hhkft8yy
nei splendid nei kocham go... ogarnęła mne neimoc

Gość gogatkaa
"moze jakas mala przerwe zrobcie sobie moze cos do niego dotrze" Że co?????? Ty jakaś lekko upośledzona jesteś, panienko?

Gość splendid86
ale kurwa za to ze stanika nie zdjelas przeciez to jest tragiczne ciekawe jak on sie czuje na drugi dzien albo jak patrzy na twoje siniaki

Gość salamandrrra
skoro odejść nie potrafisz to poczekaj aż tak cie spierze, że cię wyniosą na noszach :O

Gość hhkft8yy
dzięki Jokata...nie ma to jak komus dopier...

Gość splendid86
googadka po pierwsze troche szacunku nie zycze sobie obrazania mnie

Gość gogatkaa
Autorko, powiem Ci tak. Mój tata uderzył moją mamę gdy byłąm dość mała. Byli po jakiejś imprezie i wmówił sobie że go zdradzała. Uderzył ją naprawdę mocno - złamał jej ząb. Mama myślała o rozwodzie, ale jakoś tak, miesiąc po miesiącu i wybaczyła mu. OD tamtej pory nigdy jej nie uderzył. Są razem 30 lat i on do dziś kupuje jej kwiatki i często mówi ze kocha. Moja mama samo przyznaje że dzieki bogu wtedy mu wybaczyła. Wniosek z tego jest taki: Szansę można dać. JEDNĄ! Jeśli uderzył Cię po raz drugi - nie śnij nawet że coś się zmieni.

Gość hhkft8yy
nie bój się bije tak żeby nie było sladów... raz miałam krwiaka naustach i jeden kumpel po porstu mi poweidział nic o tym ne wiedząc żebym odeszła zanim mi mocniej wleje. nie jestem ani utzrymanką nai suką ale zoną która ma męża z schizami seksulanymi