Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihehe

___Ale dzisiaj odstrzeliłam numer____

Polecane posty

Gość hihihehe

Wybieralam kase z bankomatu, za mna ludzie. Odebrałam karte, pieniądze i wydruk i pieknie powiedzialam "dziękuję" :D:D:D:D myślałam, ze zapadne się pod ziemię :) tak to już jest, jak jest się nadmiernie grzecznym :)))

Gość o jaaaa
ale zbieg okolicznosci ja stalem za toba akurat w kolejce hahahah!! troche sie smialem pod nosem sobie mysle jakas nawiedzona babka hahah ale glupio mi bylo glosniej sie smiac hahah

Gość hihihehe
o jaaaaa- błąd! Były same kobiety hehehe

Gość gffdfdg
NIE ROZUMIEM

Gość hihihehe
czego nie rozumiesz? :O

Gość IQ 71
nie rozumie bo jego poziom IQ wynosi 71...

Gość moja historia z bankomatem
U mnie w mieście bankomat jest w takim dużym sklepie. Przeważnie są do niego kolejki. Więc grzecznie stanęłam i czekam. To było przed jakimiś świętami - więc tłumy ludzi. A ja stoję, stoję i stoję. A kolejka nic się nie posuwa. W końcu zobaczyłam, że stoję za manekinami, które były ustawione w tym sklepie - niedaleko bankomatu. Dla tych, co będą wiedzieć - Saturn w Koszalinie! :-)

e tam norma ,ja pracuje w knajpie obsluguje klientow jak placi zawsze mowimy :take care,enjoy albo cos w tym stylu .jak ide do sklepu czesto mi sie zdarza zamiast dziekuje powiedziec enjoy :O dziwnie sie na mnie gapia ale coz... weszlo mi to w krew :P

Gość 7mila
Kiedys przez dłuższy czas pracowałam w sklepie. Pewnego razu sama byłam klientką w jakimś spożywczaku i na koniec zamiast powiedzieć dziękuję ekspedientce, która mnie obsługiwała, zapytałam: Coś jeszcze? Myślałam, że sie zapadnę...

Gość 7mila
Ta historia z manekinami-świetna, ale się uśmiałam:D

Gość 7mila
No ekspedientka się uśmiała, ale ja już więcej w tym sklepie nie robiłam zakupów:O

Gość fajna ja
manekiny is the best :D:D:D ja tam mowie przewaznie "gracias" w sklepach,na poczcie czy gdziekolwiek :P:P

Gość 7mila
No to dobrze mówisz, fajna ja, :D

kiedys idac uluca na ktorych roilo sie jeszcze od slupow telegraficznych ;) (zamierzchle czasy :O) ...ide sobie ulica w godzinach szczytu, ogladam sie za jakas panienka i ....i jak nie wyrzne w/w slup! :O....oczywiscie glosno przeproslilem zanim spostrzeglem z czym sie zdezylem.... ;)