Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love666

E R O T Y C Z N Y ....

Polecane posty

...SEN! jestem z facetem juz troche czasu, nie mieszkamy razem, jednak gdy ja jestem u Niego bądz tez On u mnie, to za kazdym razem mam sny erotyczne z orgazmami, wierce sie i krece tylkiem, nie wiem - moze takze wydaje jakies erotyczne dzwięki i nie koniecznie sny sa z moim facetem, gdy Go nie ma- to nie mam takich snów, czemu tak mam ?

Gość jestem facetem z gor
ja tez mam takie sny poruszam sie wtedy wiem o tym jakbym sie kochal i budze sie caly zalany swymi sokami

jak ze swoja kobieta spisz? czy tak ogolnie? ja tez jestem mokra :) i pobudzona :)

nie ma tak zebym nie mnial mokrej nocy gdy spie z zona bardzo mnie podnieca jej bliskosc

Gość jestem facetem z gor
jak spie z ma kobieta to zawsze mam mokro w pizamce i ona jak to poczuje to bierze sie za niego najczesciej z rana .Ranny ptaszek z niej obciaga mi go do samego konca a mi sie wydaje ze to jest sen a niekiedy nie

Gość jestes dziwą skoro nie sni ci
twoj facet..predzej czy pozniej przeleci cie jakis dziwo

to nie jest tak ze On mi sie wogole nie sni :) sni mi sie takze ze z Nim sie kocham, z nieznajomymi takze czasem bywa, a czasem wogole twarzy nie widac, kochamy sie sporo i nie narzekamy na braki, ale te sny coraz czesciej mi sie pojawiaja, troche glupio mi ze tak sie wiżgam w lozku bo nie wiem co On se mysli :) spimy wogole mocno wtuleni w siebie moze to z tad?

Gość Wata cukrowaaa
bo jestes glupia ;];];];];];]