Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANI NADZIEJA

RAZEM damy rade !!

Polecane posty

Gość PANI NADZIEJA

WITAJCIE !! Jestes puszysta, walczysz ze zbędnymi kg ? JA TEŻ !!! Nie zaczynaj diety od jutra, zacznijmy razem juz dziś !! Postanawiam dzis uroczyscie przejsc na głodowkę ! Pisanie topiców napewno mnie zmotywuje. Jesli chcecie przyłączcie sie do mnie. Razem bedzie nam raxniej !! :):) Uff... no to do dzieła ! :)

Gość Nati20
to moze ja bym sie dolaczyla? ja nie planuje glodowki, ale prawie:D od jutra

Gość PANI NADZIEJA
Super !! Razem bedzie nam raźniej !! Pisz jak Ci idzie :)) Powodzenia :*

Gość Nati20
o to tak jak ja 12kg:) ale to smutne heh:D ja bede pic glownie kefiry zeby jelita troche popracowaly:)

Gość / ///
Zycze powodzenia. Ja nie jestem przekonana do głodówek. Ale różne są gusta. Trzymajcie sie dziewczyny :)

Gość Nati20
dzieki, przynajmniej jedna nas nie pochwala ale nie jedzie od razu po nas:D jeszcze raz dzieki.

Gość patrycja7717
Czesc dziewczyny:) Oczywisicie dolaczam sie waga 75kg wzrost172 cel hmm 68 67 66 65:) jakos tak ale jak bendzie 68 bede szczesliwa no coz jeszcze 3 tygodnie temu wazylam 67 kg no mi sietroszke przytylo Dodatkowym problem jest u mnie bulimia z ktoa walcze od 4 lat :( prawda jest taka ze jak waze mnie to nie wymiotuje podobam sie sobie tylko te napady jedzenia z krorymi nie potrafie sobie poradzic mysle ze z wasza pomoca uda mi sie powrocic do swojej wagi dziewczy piszczcie jak wam idzie nawet jezeli bendziecie miec gorszy dzien i zjecie wiecej nie poddawajcie sie:) ja tez sprobuje razem jest naprawde lzej

Gość nati20
witaj patrycja!! no to ja sie tez przyznam, ze mam problemy z kompulsywnym jedzeniem... :(( ale nie bulimia.

Gość tiriririri
no i ja takze mam taki czasem napad wlczgo głodu. a nawet nie czasem:P ja spróbuje na takiej diecie byc, ze jem 8 jabłek dziennie. zyli to bedzie ok 500 kcl. takze tu sie bede odzywac czasem dziewczęta:) ja mam 170 wzrostu i 68 kg:/

Gość patrycja7717
nie ma sie czego wstydzic:) i tak jestesmy anonimnowe a czasem poprostu trzeba sie wygadac wiesz ostatnio przeczytalam fajny cytat JESTES MLODA WIEDZ NIE PRZEJEDZ SWOJEGO ZYCIA bardzo mis ie spodobal bo byl prawdziwy ile razy przez moja nadwaga nie poszlam na dyskoteke z kolezankami lub najadlam sie i czulam sie tak gruba ze nie wyszlam z domu ehhh.....no nic trzeba sie wziasc w garsc:) zwlaszcza ze w tym roku stodniowka:D

Gość tiriririri
a no i jeszcze dodam ze zmierzam w kierunku 55:) no wlasnie ja mam niby prawidłowa wage, ale tak naprawde to jestem b. nieproporcjonalna( duzy biust i brzuch) wiec dlatego chce schudnac 13 kg:) zaraz sobie wylicze ile dni mi to zajmie:P ja juz tak mam:P licze i licze, a rezultatów nie widac:P ale to nic tym razem na pewno damy radę:) pozdrawiam

Gość tiriririri
ooo i ja takze mam studniówke:) rzeczywiscie fajny cytat. takie rzezczy pomagaja. nawet jesli rozmawiam czasem sama ze soba to mi pomaga:P tylko w duchu oczywiscie:P

Gość patrycja7717
trzymam za Ciebie kciuki:) chociaz Twoja dietka mnie troszke przeraza bo nawet jak schudniesz to bendzie Ci bardzo trudno utrzymac te wage na dluzej wiem bo tezx tak robilam a przeciez nie da sie zy c o samych jablkach do konca zycia:) ale ja wiem ze Cie nie przekonam wiedz trzymam kciuki i powodzenia

Gość Nati20
a ja mam drobna budowe ciala, wiec niby waga dobra, bmi tez, ale wg mnie i tak bmi nie okresla dobrze masy ciala. przez rok przytylam jakos te 12 kg i juz nie wytrzymuje. ja bede pic kefirki 0 % mniam:D

Gość tiriririri
no wlasnie wiem:( ale musze cos ze soba zrobic.. tak wyliczyłam ze potrzeba mi 61 dni. dziekuje i ja takze za Was trzymam kciuki . Nati a Ty na tych jogurtach to wytrzymałas juz kiedys jakis czas?:) i ile wazysz tak w ogóle jesli mogę spytac:)

Gość Nati20
kiedys wytrzymalam 6 dni na diecie 10-dniowej, schudlam ok. 4 kg, wiekszosc to i tak pewnie woda byla. mam nadzieje ze teraz wytrzymam dluzej:D:D a waze ok. 55

Gość tiriririri
to malutko waz\ysz :P a ile masz wzrostu? zebys nam sie tu kochaniutka nie wykonczyła:P

Gość PANI NADZIEJA
-patrycja7717- ja w tym roku tez mam studniowke, mam upatrzoną kieckę w która MUSZĘ się zmiescić.. ahhh... DZIEWCZYNY nie ma sie czego wstydzić !! To jak wygladamy, ile i co jemy to nie nasza wina.. jedni jedza tyle co my i szczuołe ze hej ! Poza tym, wiem jak trudno sie ograniczać ! Bedzie dobrze :*:)

Gość PANI NADZIEJA
Mam troche wiedzy na temat zywienia ponieważ uczę się w Technikum Żywienia, mam bardzo duzo godzin dietetyki więc moge zdobyta wiedza dzielić sie z Wami :* Pozdrawiam kochane :* Trzymajcie sie... "JESTEŚ TYM CO JESZ" :)

Gość Nati20
wzrost 158 tylko, ale jak juz pisalam mam drobne kostki:D rok temu wazylam tak 42-43, wiem ze wszystkim sie wydaje ze to ardzo malo ale wygladalam normalnie, tak jakbym chciala, chociaz wtedy i tak uwazalam ze moglabym jeszcze schudnac, ale tak na serio to sie nie odchudzalam. nie bylam wcale anorektyczka, moglam sobie ubrac obcisle dzinsy czy mini spodniczke i czulam sie super, a teraz cale lato przechodzilam w sukienkach minimum do kolan...

Gość Nati20
ja za to nie mam doaswiadczenia z zywieniem z teorii tylko z praktyki. stosowalam juz tyle diet, poczynajac od glodowek. moj organizm juz chyba wszystko zniesie. mozesz pisac rozne ciekawostki odnosnie diet, jadlospisow itp. bardzo lubie czytac tego typu rzeczy:D pozdrawiam

Gość PANI NADZIEJA
"NATI20" duzo dałabym, zeby ubrac kiecke chociażby do kolan.. w wakacje wyciągłam moja super kiecke z szafy i okazuje sie ze za obcisła.. całe wakacje obiecywania ze schudne i nic... Nie wyszłam na plaze w bikini bo tluszcz wychodził bokami.. :(( Przytyłam chyba z 10 kg i czas je zrzucić..

Gość tiriririri
a PANI NADZIEJA ile chce schudnąc?:)

Gość Nati20
ja jeszcze na poczatku wakacji wygladalam jako tako, schudlam troche w czerwcu bo mialam mega motywacje na wyjazd do Grecji:D tam musialam zalozyc bikini! ale wyjazd byl na poczatku lipca, minely wiec 2 miesiace a tu znowu jakies 7 kg na plusie, ech... ja studniowke mialam w tamtym roku:D

Gość PANI NADZIEJA
Mogę napisać Wam potrawy dozwolone w diecie ubogoenergetycznej.. PRODUKTY ZBOŻOWE : -pieczywo jasne, razowe -graham -preferowane grube kasze (jeczmienna, gryczana) -platki owsiane -musli bez dodatku cukru, owoców suszonych i orzechów -makarony najlepiej typu "al dente" JAJA: 2-3 razy w tygodniu całe jaja przygotowane bez dodatku tłuszczu MLEKO I PR. MLECZNE: -mleko słodki i zsiadłe (do 0,5%) - odtłuszczone jogurty -kefir chydy - maslanka, białe sery chude - serek homogenizowany chydy, - serek ziarnisty typu "light" MIESO, WEDLINY RYBY: - chde miesa-wołowina cielecina, indyk, kurczak (najlepiej piers, bez skóry) -ryby chude (dorsz, leszcz, morszczuk..) wedliny chude TLUSZCZE: -margaryny miekkie o małej zaw łuszczu -oleje roslinne : rzepakowy, olowa z oliwek sojowyw ogr. ilości (zakazany smalec, słonina, boczek,smiatana, smietanka) ZIEMNIAKI: -gotowane, tłuczone lub puree (zakazane frytki, placki ziemniaczane, pyzy,chipsy) WARZYWA: -wszystie warzywa swieze i mrozone bez dodatku zasmażki, majonezu ew. niewielki dodatek jogurtu OWOCE: - nie powinniscie spozywać owoców konserwowych słodzonych,suszonych, orzechów, owoców z bita smietana.. STRACZKOWE SUCHE: - mozna w niewielkich ilosciach PRZYPRAWY: -wszystkie, soł w ograniczonej ilosci SOSY: -niskotł. na bazie mleka lub jogurtu DESERY: -kompoty, kisiele, -galaretki z małą il cukru - budynie z mleka chudego -sałatki owocowe bez dodatku cukru NAPOJE: -kawa zbozowa - kawa, herbata - soki owocowe w umiarkowanych ilosciach soki warzywne -herbatki owocowe i ziolowe (zakazane alkohole -butelka piwa = 600 kcal !! - goraca czekolada, kawa ze smietanka) narazie to wszystko :* Uxiekam spac dziewczyny :**

Gość PANI NADZIEJA
"tiririri" planuje zrzucić 10 kg.. :) spijcie słodko :* Do jutra dziewczyny

Gość PANI NADZIEJA
SIEMAA !! :) I jak Wam idzie ? Mi narazie świetnie. Rano tylko 2 łyki kawy ( chociaz na pusty zoładek kawe pić to grzech !) , w szkole chwilami burczało w brzuchu , ale dałam radę.. Teraz zjadłam jabuszko i narazie tyle.. i powiem, ze wcale nie chce mi sie jeść ! Piszcie co u Was :** muah :)

Gość Nati20
u mnie tez bardzo dobrze. na razie wypilam 1 kefirek:)

Gość do Pani Nadzieja
czy na podst wyzej wymienionych potraw mozesz napisac jakis jadłospis ma 7 dni? prosimy