Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2008 coś mi się ćmi ale nie wiem :O http://pl.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 grasuje w ok. kina \"wisła\" na Żoliborzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciotella 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 jest podobna do elizabeth duda z europa da sie lubic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wokalistka.... Napisano Wrzesień 24, 2008 within temptation....dobrze ze Armin sie za nia wzial, marnowala sie w tym smiesznym zespole :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mary Shelley 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 Bo to babka z Within Temptation:) Super ma głos... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roach Napisano Wrzesień 24, 2008 z within temptation. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vvvvv Napisano Wrzesień 24, 2008 to Sharon, wokalistka Within Temptation Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2008 a! dzięki :D ale ma głos...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wolny z Ochoty Napisano Wrzesień 24, 2008 i troszeczkę do Moniki Kuszyńskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odrobine tez do Napisano Wrzesień 24, 2008 Doroty Wellman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mary Shelley 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 Dla mnie zaje... wokalistka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadszarpnięa struna głosowa Napisano Wrzesień 24, 2008 ale z twarzy to raczej Rysiu Kalisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mary Shelley 0 Napisano Wrzesień 24, 2008 Taaa ja bym powiedziala ze raczej pomieszanie gosiewskiego z chojarska :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadszarpnięa struna głosowa Napisano Wrzesień 24, 2008 a z głosu to istna Senyszyn :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach