Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeorade

STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE - opinie i sugestie na temat tego kierunku.

Polecane posty

Gość natalcia0093
Ja również wybieram się w tym roku na stosunki międzynarodowe. Mam nadzieję że dam sobie radę :P

Gość Karolinka87yy
Na pewno dasz radę. Na mojej uczelni jest akurat wysoki poziom, ale połączony z wyrozumiałymi i ludzkimi wykładowcami. Więc ja problemu z zaliczeniem albo zdaniem egzaminu nie miałam. Ale wiadomo - jak ktoś olewa to nie zda. Normalne.

Gość Soy_Cathie
Właśnie zamierzam iść na stosunki międzynarodowe, a potem do Akademii Dyplomacji przy MSZ i chciałabym zapytać, czy przy rekrutacji honorowany jest egzamin Deutsches Sprachdiplom B2/C1

Gość gość
Jeśli chodzi o mnie mogę polecić kierunek. Studiuje na San w Wawie stosunki międzynarodowe na drugim roku. Sugerowałam się opiniami wyczytanymi w internecie, ale jak dla mnie jest okej. Kierunek jest interesujący, dowiesz się wielu naprawdę fajnych rzeczy. Na kierunku masz połaczenie historii, filozofii i różne zagadnienia odnośnie polityki itp. Wykładowcy na których trafiłam uczą raczej z zamiłowania, bo potrafią w fajny sposób przekaać rzeczy, które normalnie wydaja się średnio intresujące :D.