Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa spragnionaaaaaaa

CZY JEST PRZEDŁURZACZ ORGAZMÓW ?????

Polecane posty

to ja pisalam :)

jako ona86

to dobrze... a nie boisz sie że żona sie dowie ??? kiedyś przez przypadek może dowiedziec sie że przesiadujesz na kafe i masz taki nik ??? w każdej chwili może sie obudzić i wejśc po cichu do pokoju i za ządać abyś pokazał co piszesz... nie boisz sie że to może zrujnować Twój świat ? Ja nie mam rodziny dzieci nie mam zobowiązań nikt ani nic mnie nie trzyma...

Gość onaaa86
lepiej Ci z żoną czy w innych ramionach ? heh...

To nie jest kwestia lepiej tu czy tam. Dwoje ludzi ma ochote.I tylko oni zdecyduja czy i jak to sie odbedzie.Jesli juz dochodzi do bliskości,wazne jest aby osiagnąc cosie zamierzalo,było o czymporozmawiac tuz po,wyrazic swoje pragnienia:cojeszcze bym chciała/chciał/...etc O czym zapomnielismy...;-) Efekt seksu jest w 99% zawsze taki sam.Drogi sa rózne.

Gość onaaa86
no niby tak.... ale żone masz na codzień i to uczucie jest już znane... jej dotyk nie sprawia juz tyle przyjemności i tego dreszczyku co za pierwszym razem.... kochasz ja i pociaga Cie napewno... ale na pewno sex z nią z a inna napotkaną kobietą jest inny i umiałbys porównać z którą jest lepiej :)

wracam do mojego nika , z tamtego musiałam troche zjechac Jarka_84

porownywanie ktora lepsza czy gorsza to bezwarunkowy odruch pryszczatych onanistów...to pytanie/teza ?/ rónie dobrze brzmialoby w kategorii : która łatwiejsza... seks ma przynieść przyjemnośc obojgu,ja taka wyznaje zasadę.To o czym mowisz to sprawa wyobraźni i odwagi,która własnie nabiera sie po powtornym spotkaniu,czy trzecim. Poza tym,nigdy nie zdobyłbym sie na odwage oceniania.To bardziej pasuje do gastronomii,co lepiej smakowało,choc dobre jedzenie pobudza... ;-)

Gość zamyslona i smutna
onaaa spragnionaaaaaaa -- moge cie zapewnic, iz przedlurzacz jest fantastycznym facetem! Przy nim poczujesz sie wspaniale. :)

chcialam Cier przeprosic wczoraj coś stało mi sie z netem i przestał mi działac nie mogłam w ogole żadnej strony połączyc a dzis juz jest ok .... tak to juz jest z neostrada i modemem livebox... wieczne problemy :[

Gość zamyslona i smutna
Ale ja akurat wiem :)

Gość zamyslona i smutna
nie, zona nie jestem. Wiem ze palisz i ze siedzisz na necie. I wcale nie jestes okropny. I znam troszke Twoje upodobania kulinarne :)

:) upodobania :o fakt,bywam łakomczuchem i walcze z tym. Staram sie pogebiac swoja wiedze kulinarną,dlatego eksperymentuję w kuchni.Skutki sa takie,że 50% tego co zrobie zjadam sam :o Z paleniem też walczę,ale bez rezultatu... :(

Gość zamyslona i smutna
przy mnie nie musisz z niczym walczyc :)

jak nie ma walki,zaczyna się nuda ;-) wszyscy walczą,jedni z samymi soba,a dzrudzy zakładaja spółki /czyt.zdradzają/ po czym nastepuje tryumfalny lub smetny powrót do domu,refleksja i... i znowu zaczyna walczyć ;-)

Gość zamyslona i smutna
Hmm.. nie wiem co na to odpowiedziec... Moze powrocimy do tematu zalozenia spolki;)?

Gość zamyslona i smutna
och, rozgryzles mnie ;)

:):):) o widze że mój temat podniesiony :) Przedłurzacz czytałam dzis troche o Tobie na kafe :P:P duzo sie dowiedziałam:)

no chyba tak:) albo nie może pisać:P

hehe to kiedy Ty pracujesz skoro w nocy na kafe w dzien na kafe siedzisz :P:P żona w domu ??? czy w pracy