Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka11979

Jak podnieść masywne pośladki i odchudzić masywne uda?

Polecane posty

Gość blond girl
Witam! Moim zdaniem dobrze wyglądasz,ale jesli chcesz zrzucic pare kg i ujędrnic ciało to wystarczy że zrezygnujesz z cukru i soli. Jedz wiecej warzyw i owoców,biegaj i rób przysiady. Nie jedz nic po godzinie 18. Uważam że wygladasz dobrze, chyba lepiej miec troche bioder niż nie miec ich wcale, uwierz że bez bioder też nie wygląda się we wszystkim dobrze. Masz typowo kobiecą sylwetke:) dbaj o siebie i będzie super ! pozdrawiam

Gość yoruichisia
Odpowiedź jest bardzo prosta. Zobacz jakie zgrabne i smukłe nogi mają długodystansowe biegaczki. A o siatkarkach nie ma co mówić, bo jak wszyscy wiemy, nie należą one do 90% populacji kobiet o średnim wzroście, a już na pewno nie do tych niskich. Mam ten sam problem, przy wzroście 170 cm. Przede wszystkim dieta!!! To co jest na naszych udach i dolnej części brzucha to w większości rezultat naszych posiłków. Unikaj laktozy i wszelkich innych cukrów. Dużo aerobów, tylko nie rowerek, bo on bardzo buduje mięśnie przy kolanach, sama się przekonałam. Proponuje bieżnie lub orbitrek. Długo (przynajmniej 40 minut), przy tętnie 120-130. DUŻO DUŻO WODY!!! Po pierwsze woda jest potrzebna, bo inaczej nogi u Nas wyglądają staro, a jak ćwiczysz to już minimum 2,5 L płynów! Nigdy nie ''umiałam'' przyswoić takiej ilości, ale jakoś przywykłam. Poza tym, zmarszczona skóra i cellulit to też BRAK WODY! Ciężko mi stwierdzić po zdjęciach czy to mięśnie czy może tłuszczyk, ale jeśli nie chcesz ćwiczyć poza cardio, to unikaj w dużych ilościach tłuszczy i białka. Na dzień wystarczy ok 80 gram białka i ok 50 gram tłuszczy. Węglowodany na śniadanie, obiad i posiłek po treningu. Dużo warzyw! Dostarczają witamin i energii, a nie szkodzą. Dużo przypraw czerwonych i zielonych. Rozciągaj się dużo, poprawia to sylwetkę i na prawdę wysmukla nogi. Yoga, czy zajęcia z wyrazem STRETCH w nazwie... Nie wiem co jeszcze, ale życzę powodzenia! P.S. Masz bardzo ładną figurę i ciało. Myślę że dużo osób Ci zazdrości ;)

Gość gość
możesz jeżdzić na rowerku stacjonarnym, ale bez obciązenia, wtedy mieśnie sie nie rozrosną