Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimimi 9999

Facet nie chce zamieszkać ze mną bo....

Polecane posty

Gość mimimi 9999

Dzeili nas 300 km. Rozmawialiśmy o ewentualnym wspolnym zamieszkaniu, na co stwierdził że zamieszkać razem nie możemy bo... nie mam pracy. Fakt, nie mam, niedawno skończyłam studia i nie mogę nic znaleźć. Argument może i byłby bardzo sensowny, gdybyśmy mieszkali w jednym mieście. wiadomo że nikt nie chce utrzymywac bezrobotnej osoby. Ale co moje znalezienie pracy TUTAJ ma wspolnego z mieszkaniem TAM? Własnie jak znajdę pracę to tym bardziej będę TUTAJ uwiązana. Więc o co chodzi? Jak znajdę pracę to on powie "oj kochanie, znalazłaś pracę, więc spełnilaś mój warunek, a teraz ją rzuć i wprowadź się do mnie"? Dla mnie to głupia wymówka, zupelnie nielogiczna. Mogłabym szukać pracy u niego w miescie, ale on się uparł że mam szukać pracy TU.

Gość ollool
porozmawiaj z nim i spytaj o co mu chodzi

Gość idoko
Powiedz mu to, co napisałaś tutaj. Z naciskiem na brak logiki w jego postępowaniu.

Gość Bize
gowniara jestes to p oco chcesz do neigo leciec? on jest pewnie starszy wiec mu wychowanka nie potrzebna. Siedz na dupie.

Gość ollool
a jelsi nie traktuje Cie serio to go olej i ty le udowodnij sobie, ze stac Cie na wiecej, znajdz prace, zrob cos :)

Gość i o to mu chodzi
znajdziesz pracę TUTAJ to powie wtedy, że masz pracę więc nie powinnaś jej rzucać i przeprowadzać sie TAM czyli do niego. :classic_cool:

Gość ejbisi
Nie jedź do niego bo będziesz żałować.

Gość czyli po prostu
nie chce z toba zamieszkać wiec wymyslił bardzo "logiczny" argument.😴

Gość skoro mowi zebys
szukała pracy u siebie to znaczy tyle, ze nie jest zainteresowany wspolnym zamieszkaniem.

Gość
Możesz jeszcze poszukać pracy w jego mieście (mieszkając oczywiście osobno w jakimś wynajętym pokoju) i po znalezieniu pracy ponownie zaproponować mu wspólne zamieszkanie. On być może obawia się, że chcesz zostać jego utrzymanką, a nikt nie lubi czuć się jeleniem. Pokaż mu, że wcale tak nie jest i że jesteś zupełnie samowystarczalna.

Gość hfddss
haha on cie po prostu nie chce i wymysla jakies bzdury. na twoim miejscu bym sie powaznie zastanowila czy ejst sens spotykac sie z nim dalej.