Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nirrtti

Facetami nalezy tak manipulowac by zrozumieli ze o wszystkim decyduje kobieta

Polecane posty

Gość Nirrtti

Mam 27 lat i wiem to z doswiadczenia. Nalezy ich obwiniac nawet za nasze winy:-p Jak cos nie idzie jak chcemy to foch sie przyda. Zero seksu no i oczywiscie podkreslanie na kazdym kroku ze KIEDYS TAKI NIE BYLES ZMIENILES SIE WIDOCZNIE. Pokazywanie ze to MY jestesmy gora to podsatwa kazdego zwiazku ;-) Facet musi wiedziec ze decydujacy glos w zwiazku mamy wlasnie my:-p Wiecej nam wolno niz im no i oczywiscie kontrola na kazdym kroku. Hasla od maili to obowiazek i musimy je znac. Oczywiscie jesli facet bedzie chcial nas sprawdzac podobnie to z fochem w glosie nalezy mu pokazac ze kobietom sie ufa a mezczyznom nie dlatego tak sie dzieje. Facet musi byc pod naszym pantoflem i juz :-p

nie nie nie, facetam trzeba tak manipulowac, by nigdy nie zrozumieli, że o wszystkim decytuje kobieta;)

Gość Nirrtti
Wiedzialam ze zaraz sie pojawia obronczynie mezczyzn:-o Jestescie dziwni i tyle. Tak mnie wychowano w domu. Moja mama takze rzadzi calym domem i tata nie ma nic do powiedzenia. On jest tylko od zarabiania pieniedzy no i ewentualnie moze podjac jakas mniej wazna decyzje jak mama mu na to pozwoli. Wszedzie gdzie chodzi zabiera ze soba mame bo przeciez na kazdym kroku sa kobiety i on przeciez moze sie nie zorientowac jak babki beda go podrywaly bo to tylko facet a oni przeciez mysla rozporkami a nie mozgiem:-p Moja starsza siostra ktora ma meza lekarza trzyma go pod pantoflem i jest super. Ona nie pracuje zato on zarabia i to niezle. Wszystkie pieniadze przynosi do domu a ona czasami da mu jakies drobne by mogl sobie kupic np gazete ale oczywiscie jesli zaczyna sie stawiac to sa fochy, nie daje wtedy pieniedzy i wogole brak seksu ;-) Po jakims czasie wyposzczony facet wraca z podkulonym ogonem i jest tak jak mialo byc:-p Nie rozumiem dlaczego wy z tego sie smiejecie przeciez takie juz jest zycie ze kobiety kieruja facetami a bronia na nich jest foch i to jeszcze jak skuteczna bron:-p

obstawiam, że autorka jest singlem dziewczyno, to sa rzeczy, o których się nie mówi, a w twoim rodzinnym domu to jest po prostu tak, że ojciec jest głową, a matka szyją - jak to się potocznie określa...

Nirrtti - nie musze ich bronic, wiem ze spora czesc z nim to swinie. ale nie obstawialabym wszytskich, mam cudownego faceta i nie musze nim manipulowac bo zwyczajnie tego nie potrzebuje. uklada nam sie cudownie. (tfu tfu, odpukac:)) a TOBIE? -wspolczuje wspomnien z nimi;/

Gość Nirrtti
Mam faceta i to takiego ze wiekszosc kobiet za nim sie oglada. Mieszkamy razem ja szukam pracy. Znaczy mowie mu ze szukam a w rzeczywistosci nie robie tego bo on sporo zarabia i po co ja mam pracowac ? :-p Poza tym nie ma pracy ktora by spelniala moje oczekiwania. Jestem bardzo atrakcyjna dziewczyna i wiele mezczyzn za mna sie oglada. Ja jednak trzymam sie jego bo jest zaradny i posluszny oraz "prawidlowo reaguje" na moje fochy:-p Moze keidys pojde do pracy ale to musi byc cos wyjatkowego:-p Trzeba sie szanowac nieprawdaz ? ;-) Znacie juz prawde wiec skonczcie glodne kawalki o tym ze jestem singielka:-o

Gość nie lubię pantofli
i zgadzam się z doprawdy, tzn wolę tak manipulować facetem, żeby O TYM NIE WIEDZIAŁ ;) po za tym, lubię być niezalezna i sama na siebie zarabiać- oczywiście miło jest jak facet też dobrze zarabia, ale żeby tylko na nim żerować? dla mnie puste

Gość salamandrrra
manipulują w związku tylko osoby pozbawione elementarnej etyki. Przekaż wyrazy współczucia swojemu facetowi :O

jakbym byla facetem to bym spierdalala od Cie gdzie piperz rosnie. 'Mam faceta i to takiego ze wiekszosc kobiet za nim sie oglada' - na ludzi z reguly sie patrzy, a czasem sie nawet obejrzy za zwyklym dziwakiem, wiec nie widze w tym nic nadzwyczajnego :| 'bo on sporo zarabia i po co ja mam pracowac ? '' - nie wiem dla wlasnej satysfakcji i spelnienia? 'Poza tym nie ma pracy ktora by spelniala moje oczekiwania.' - to slabe te Twoje oczekiwania.. :( 'jest zaradny i posluszny oraz "prawidlowo reaguje" na moje fochy' - w media markt sa podobne roboty do zakupienia w promocyjnych cenach, jakbys chciala go kiedys wymienic na lepszy model.

To co to za miłość ,jak sie ukochaną osobe jak psa traktuje.Jeszcze brakuje żebys napisała, że smycz trzeba im zakładać na szyje .Małżeństwo to partnerstwo ,dajesz wszystko to, co byś sama dostać chciała .

Gość nie lubię pantofli
ja uważam, że każdy trochę manipuluje ;) czasem nawet nieświadomie... ale to co robi autorka, to nie jest manipulacja, to jest zwykły TERRORYZM połączony z lenistwem.

"Jestescie dziwni i tyle. Tak mnie wychowano w domu. Moja mama takze rzadzi calym domem i tata nie ma nic do powiedzenia. On jest tylko od zarabiania pieniedzy no i ewentualnie moze podjac jakas mniej wazna decyzje jak mama mu na to pozwoli." Przemówiła normalność :D zauważ, że Twoja matka żyła w nieco mniej uświadomionych czasach, Twój zaś facet ma może np. zasięgnąć opinii na kafeterii i zwyczajnie kopnąć Cię w tyłek :D

Gość nie lubię pantofli
ps definicja: "manipulacja jest formą zamierzonego i intencjonalnego wywierania wpływu na osobę lub grupę w taki sposób, by NIEŚWIADOMI i z własnej woli realizowała działania zaspakajające potrzeby/(realizowała cele) manipulatora." autorko co to za mnipulacja- jesli faceta zmuszasz do oddawania pieniędzy, czy łazisz za nim wszędzie jak twoja mamusia- żeby się od ciebie nie miał szans uwolnić- to co napisałaś podlega bardziej pod zwykłą PRZEMOC PSYCHOLOGICZNĄ.... i "trzymam sie jego bo jest zaradny i posluszny oraz "prawidlowo reaguje" na moje fochy"- ILE W TYM UCZUCIA :P

Gość Alexxxxa
Wiesz, problem polega na ty, że my chcemy miec faceta z jajami, a nie gacie :p Do takiego chłopa jak twój nie czułabym szacunku i po tygodniu kopnęła go w d*

Gość kajko i kokosz
jakbym miala sie bawic w jakies gierki i strzelac fochy, to na chuy mi taka milosc?

No szanowne panie , wreszcie powidziałyście prawdę . Ja jako facet jużod dawna zorientowałem się , że cała damska inteligencja idzie w kierunku zrobić to tak aby to on myślał , że to on chciał ......a wszystko ma być tak jak to sobie kobietka wymyśliła lecz wygladać zupełnie odwrotnie. My faceci to już wiemy ale często udajemy , że nie wiemy o co wam chodzi.... hihihi :-)

Gość asdasdasdasdasdas
Hahaha przyznaję, że są tacy faceci jak opisuje się powyżej. Ale Ci naatrakcyjniejsi, nie sa tak glupi. Ja ostatnio ucieklem z takiego zwiazku, bo nie dam sobie wejsc na glowe, a sam tez nie probowalem wejsc na czyjas. Nie pozwolilbym sobie, aby ktos, nawet moja najwieksza milosc traktowala mnie jak marionetke. A poza tym nie chcialbym miec kobiety, ktora jest taka pierdola jak autorka. Nie chodzi o to, ze nie moze sobie znalezc pracy, ale ze jej sie nie chce. Tacy ludzie sa nudni... siedza w domu, w swoim centrum dowodzenia i wmawiaja sobie, ze czuja sie spelnione... ŻAŁOSNE. Ja kocham kobiety z Pasją, ciekawe świata, urocze i mądre, a nie durne manipulantki. Jesli facet sie szanuje i zna swoja wartosc, to kopnie taka pinde w cztery litery i poszuka sobie lepszej, bardziej wartosciowej i ciekawej.

Do zwolenniczek manipulowania ludźmi - zastanówcie się przez chwilę, jak się czujecie jako nie manipulator ki, ale manipulowane. Sympatyczne uczucie? :D

waśnie, wiedziałam, że coś nie gra, poprawka -> to było do manipulantek :)

Gość ale sztuką manipulacji
jest to, żeby osoba manipulowana nigdy nie dowiedziała sie że jest manipulowana.:p:P:P

Gość nie lubię pantofli
KAŻDY jest manipulowany w dzisiejszych czasach- nawet podczas oglądania reklam w TV :P gazety mówią ci że masz być chuda, że musisz mieć coś żółtego, a jeśli kupisz samochd X- to sąsiedzi padną trupem :D polaola>> jeśli myslisz, że mozna dzisiaj, żyć bez manipulacji, moim zdaniem się mylisz...

W takim razie same tak sobie pomyślcie "Jestem manipulantką" Jeżeli jesteście z siebie dumne to gratuluję prawidłowej oceny rzeczywistości :O

oczywiscie ze mozna zyc nie dajac sie zmanipulowac - wystarczy zawsze sluchac siebie a nie innych :D