Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halinka z Kiepskichh

Czytam Was jakis czas i mogliby was zamknąć w jakimś reality show

Polecane posty

cream nie ściemniaj- wszyscy wiedza, ze wyjadasz z lodówy w celu nabrania masy- nie łudź się, ze zapychając parówy bedziesz choć w nikłym stopniu podobny do komika- nie tedy droga:P

Ja mam fory u Wielkiego Brata:classic_cool: Sissy w tym programie chodzi o to by żyć przez 3 msc w jednym domu z ludzmi których sie nie zna. Przez te 3 kamery Cie sledzą ,co tydzien nominujesz 2 osoby do odejscia. No i co najwazniejsze musisz byc cały czas sobą:classic_cool:

1. komiczne 2. c.r.e.a.m 3. Bezedury 4. Camp nou - nieznany sprawca 5. brat niedzwiedz 6. jarek 7. Amanat wszechczasow 8. Brzydal 9. prawiczek i kropka 1. złosliwa w garsonce 30 2. ike 3. Sissy 4. klaudka27 5. wkurzona bardzo zona 6. paola 7. sara jessica parker 8. doprawdy 9. Turkusowa gdzie podziewa sie reszta?!!!!

Doprawdy ..odezwała się pani idealna super inteligentna, super przebojowa , , nieziemsko piękna sorki jesli cos pominąłem

To ja nominuję siebie do odejścia :) Ja nie chcę aby ktoś mnie podglądał jak uprawiam seks :D

złosliwa dziekuje, w nagrode dostaniesz na noc pokoj bez kamer i hiszpanska muche, sama zdecyduj kto bedzie ci towarzyszyl doprawdy jak sie czujesz po zabiegu? widzialas cos podejrzanego? kogo i dlaczego nominujesz?

Tamari ..więc pani mam obecnie włosy krótkie ale chce wyglądac modnie więc co panienka ni doradzi ?? będe bardzo wdzięczny bóg ci to w dzieciach wynagrodzi ;)

Nie mogę siebie :( A mogę sprzedać swój głos? Sprzedam dwom osobom, które będą mogły na mnie głosować :) Seks? hehe nie powiem, przecież brat patrzy to chyba wie z kim :D

panie cream zaraz cos znajde odpowiedniego dla pana musze zobaczyc panskie oblicze bo mam prpblem zeby odtworzyc z pamieci tylko nie dzieci 😠

Gość he he
moje typy to tigra z xyzed :D:D:D mogłoby się nieźle dziać:D

cream kurde ogol sie jak ten z prison break:) znaczy niech pan wezmie pod uwage moja propozycje:D