Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halinka z Kiepskichh

Czytam Was jakis czas i mogliby was zamknąć w jakimś reality show

Polecane posty

Generalnie pomysł z programem świetny:D Podejrzewam, że w trzecim odcinku wybuchnąłby skandal, w 6- stym byłaby jakas walka na pięści badź pazury, w 10- tym wszyscy by sie godzili w pokoju zwierzeń:P

Złośliwa w garsonce 30 możesz prosic tylko o jedna z tych rzeczy Prosze powiedz Wielkiemu Bratu co robiłąś w nocy? Kogo złapałas na masturbacji a kto pieprzył sie po kontach? nastepnie podaj 2 osoby ktore maja opuscic program i uzasadnij :D

a ja poprosze wielkie łóżko 2,5x2,5m, mnóstwo poduch, prenumerate "Pani", "Twój Styl", "Elle" , skrzynke Finlandii i przystojnego kelnera:P

dziekuje ze pan pyta przeziebiona mocno jestem, w zwiazku z tym nie za fajnie a co u Pana?

Wielki Bracie ja niczego podejrzanego nie zauważyłam no chyba że..... Cream byl w nocy w kuchni zapytałam co trzyma w rekach odp. ze parówki.... z że byl spocony?może folia nie chciała zejść:O Nominuje bezedury bo go nie widuje i komiczne bo jemu nie grozi odejscie.

Tamari ..dziękuje ze pani pyta u mnie po staremu zastanawiam się jaką sobie zrobic fryzurą bo zamierzam isc do fryzjera ma pani jakies propozycje :)

Może ktoś mi wytłumaczy zasady, jak już mam się kłócić z turkusową i pieprzyć z Komi, to chcę wiedzieć o co biega 1. Co to jest pokój zwierzeń? 2. Zasady nominacji 3. Co mi wolno a czego nie

Złosliwa- nienominuj Bezedury- melduje, ze nie wychodzi spod poduchy w moim wielkim łożu:P

cream- ja nie lubie chipsów do cholery:P powiedz prawdę- jesteś zazdrosny o Bezedury:P

Panie cream jestem zaszczycona ze sie pan mnie pyta o takie rzeczy jak fryzura wszak to bardzo wazna sprawa niestety nie bardzo wiem co masz teraz na glowie wiec mam problem z udzieleniem rady:-)