Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*campini*

dosrałam kuzynce...

Polecane posty

mam rok młodsza kuzynke. szanowna kuzykna jest studentka uniwerka na pedagogice i administracji. ja rok starsza ale studia dopiero zaczynam na ratownictwie medycznym prywatnie. jak jej powiedziałam zę będę miała w ciagu 3 lat prawie 4000 godzin zajec i praktyk to się obuzyła wielce bo ona ma tylko 400 i to niemozliwe zebym ja miała wiecej. znalazłam program nauczania na ratownictwie i wysłałam jej to jej szczena opadła. wielka pani z uniwerka pozazdrościła mi ze będę miała więcej godzin.:D az poczułam satysfakcię kiedy wymazałam jej szyderczy uscieszek z twarzy. ja mam narzeczonego mam ona nie (i w najbliższym czasie mieć nie będzie bo ma paskudny charakter) i tego tez mi zazdrosci:D dzwoni do mnie i pyta czy ójdziemy na zakupy, ja wczejsniej umówiona z narzeczonym ale zaproponowałam ze moze bez problemu isć z nami. a ona do mnie \"a to spadaj\". prostak z uniwerka:D

Gość znajdź sobie jakiegoś
cieszyć się ,że się będzie miało zapierdol na studiach :o 🖐️

ciekawe ilu kuzynce czasu zajmie dojście do siebie po tym jakze strasznym ciosie - 400 czy 4 000 godzin? a moze juz ma to gdzieś? :p

a kto powiedział zę się cieszę?? powiedziałam jej tylko ze będę miała 4000 godzin a ona mi tego pozazdrosciła:o jak się studiuje to co się kocha to i zapierdol nie przeszkadza;)

no wprost nie moge wyjść z podziwu :-0 ale czego spodziewać sie po kimś kto ma taką stopke? :-0

Gość znajdź sobie jakiegoś
my tez ci zazdrościmy :D :D

Gość oj tak tak
:O nie no

nie ma gdzieś bo sama szukała potem żeby sprawdzić czy jej nie oszukałam:D tu chodzi o to ze ma się za niewiadomo kogo i wywyższa się pod każdym względem a tak naprawdę jest gówno warta:D

Gość Ty głupi dziadu
Nikt przy zdrowych zmysłach nei zazdrosci takich praktyk i to jeszcze w tak chujowej dziewdzinie, gdzie ratuje sie piojaków, zasranych meneli ,lumpy itp... Gdybyś była na m4dycynie to cos innego, ale ty jesteś na megabadziewnym kierunku.

no właśnie nie ma czego zazdroscić. a ona pozazdrosciła bo chciałaby byc lepsza:D nawet w ilosci godzin:D

Gość oj tak nareszcie
poczułaś się od kogoś lepsza. Super uczucie co? My tak mamy codziennie :D

Gość neelllaa
Moze ona nie ma narzeczonego ale przynajmniej nie bedzie miała nieslubnego dziecka ahahahahhaa

ty głupi dziadu--> nie wszyscy sa twojego pokroju i nie tylko takich jak ty zbiera się z chodnika:D

Gość odpowiadaczka
''tu chodzi o to ze ma się za niewiadomo kogo i wywyższa się pod każdym względem a tak naprawdę jest gówno warta '' hehe.. sory widac ze jestes tyle samo warta co ona :D

Gość oj tak tak
widze ze akcja sie roawija:D kiedy dacie sobie po gebach? bo nie wiem czy oplaca sie czytac

Gość i tu widac doskonale
ze buraki z uniwerka mają sie za niewiadomo kogo.:o

Gość Ty głupi dziadu
Niestety, ale ty będziesz zbierała głównie takich zadka ruro ...I dowiedz sie, z eniejeden ci wpierdoli, jak go będziez w delirce ciągnać do karety.

Gość salamandrrra
dziwne. Zeby mieć 4000 godzin w ciągu 3 lat musiałabyś nie mieć wcale wakacji i codziennie od poniedziałku do piątku po 6 godzin zajęć...

Gość neelllaa
dokładnie. przyganiał kocioł garnkowi. Jeszcze w dodatku w takich sprawch, kto ma wiecejk zajec na uczelni

Gość ws
No serio serio.. nie wiem czy sie smiac czy plakac. Zenujacy powod do radosci.

Gość widać że to rodzinka
bo obydwie mają paskudne charaktery. 😴 😴 😴

Gość odpowiadaczka
to wkoncu kuzynki :D

Gość oj tak tak
ale niektorzy sa fajnie:) zalosni. nie bedzie spiecia? szkoda. nuda tu

STANDARDY KSZTAŁCENIA Kierunek Ratownictwo medyczne STUDIA PIERWSZEGO STOPNIA I. USTALENIA OGÓLNE Studia kocz si nadaniem tytułu zawodowego licencjata. Studia trwaj nie krócej ni 6 semestrów. Liczba godzin zaj i praktyk nie powinna by mniejsza ni 3800, a liczba punktów ECTS mniejsza ni 180. napisałam prawie 4000... i nie chodzi tu o to ze ja sie chwale ze będe miała tyle zajęc. poprostu jej powiedziałam bo zapytała. chodzi o to ze ona mi w to nie uwierzyła, ze na ratownictwie i to prywatnie mozna mieć 4000 a ona na uniwerku ma mniej. ja naleze do osób leniwych i mnie ta liczba wcale nie cieszy...:p

Gość Ty głupi dziadu
wpierdoliłbym komus

Gość oj tak nareszcie
bo na tym ratownictwie najpierw nauczą ją czytać program zajęć i plan zajęć to zajmie 2000 godzin, a potem z górki