Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*campini*

dosrałam kuzynce...

Polecane posty

Gość sdfkhjhfg
Ej dajcie juz sobie spokoj z tym tematem, bo to robi sie nudne, bo po pierwsze-studia panstwowe-prywatne-te tematy byly juz wiele razy i osobiscie uwazam,ze powinny sie na nich udzielac osoby, ktore chodzily zarowno do panstwowych i prywatnych, a po drugie, to wybaczcie, ale co to was obchodzi do czego dziewczynie te studia sa potrzebne, co bedzie po nich robila itd, zeby tylko dosrac, wiec skoro jestescie glabami z kompleksami, to jej dogadujcie, moge sie zalozyc,ze polowa z was nie wie dlaczego poszla na takie czy inne studia i nie wie co bedzie po nich robic. A ja z mojej strony pozdrawiam normalnych studentów uczelni prywatnych oraz państwowych, ktorzy nie lecza kompleksow rodzajem uczelni! 🖐️ bo debili jest sporo niestety i na jednych i na drugich!

campini - główną częścią Twojego nieszczęsnego topiku jest Twoja głupota, która drzwiami i oknami wyłazi z każdego Twojego zdania.. Pogrążasz się z każdą wypowiedzią, więc dla własnego dobra - skończ...

nie miało dziecko co napisac wię się nabulgotało o głupicie... piszesz ze głupota a zagądasz i sledzisz temat... czyzby ciągnęło cię do głupoty??:D

Gość dadfasf
dziewczyno, zastanow sie nad soba. nie pisze tego ze złośliwosci. skoro kilkanaście osób twierdzi ze nie grzeszysz inteligencja to chyba musi byc w tym troche prawdy

Normalnie jestem w szoku... Ale mi DOSRAŁAŚ. Powiem Ci tak w tajemnicy, że dobra w tym jesteś. Zagięłaś mnie. Co ja teraz biedna zrobię...

lione--> we wrocławi, pociaga mnie to ze mogę komus udzielić pomocy, jak mi kaza cos zrobic to idę i robię bo to mój obowiazek a nie czyjes widzimisie,

Teraz wiem co czuła Twoja kuzynka. Mogiła. Pewnie była tak samo jak ja zdumiona poziomem Twojej inteligencji i pękła ze śmiechu.

Gość Nie czytałam całości
ale tak tylko zapytam dlaczego dosrałaś? lubisz zapach gówna?

betia--> kuzynka powiedziała ze nie wierzy i zagroziła ze to sprawdzi:p ty też już idź sprawdx czy cię tam nie ma:D

Gość wyszczekana campini
czy twoja matka miala moze w przeszlosci epizod z ratlerkiem ze az tak ujadasz? :O

nie mam pojecia czy miała takowe epizoby ale widzę ze twoja to prawdziwy ogier jebał w dupę bo guwno się urodziło...:D

z tego co wiem w salcesonie nie ma chrzastek, mogę sie mylic bo nie jadam takiego gówna:p no ale skoro kolerzanka deklaruje ze widziała to pewnie isę zna:p

Gość wyszczekana campini
patrzcie jaka zabawna, odpowie na kazda zaczepke :D

Gość takie
odpowiadanie na każdą zaczepkę to cecha ludzi prymitywnych, zakompleksionych, którzy nie potrafią zapanować nad swoimi emocjami

widzisz bieta kolezanka dobrze ci radzi...:D ale zescie się uczepili a ja tu siedzę i płaczę ze smiechu:D

Zauważyłaś, że są już 4 strony komentarzy, których głównym celem jest uświadomienie Tobie Twojej własnej wrodzonej głupoty?? Weź to sobie do serca...

Może siedzisz i płaczesz, ale nie ze śmiechu. Płaczesz, bo nie masz znajomych, którzy wyciągneli by Cię na piwo, byś nie musiała czytać tylu przykrych rzeczy na swój temat. Współczuje...

Napisałabym coś jeszcze, ale zauważyłam, że odpowiadasz na każdy komentarz, a wolę Ci oszczędzić wstydu. A sobie oszczędzę konwersacji z Tobą, boję się degreadacji do Twojego poziomu....

ja tam widzę jak ktoś mi wmawia ze ratownictwo jest do dupy, ze nie mozna wyrobic 4000 godzin w 3 lata. tylko ty o tym wspomniałas... czyzby komplesky i brak argumentów?? z resztą przeczytaj temat i pierwszy wpis, i pomyśl czego dokładnie dotyczy, bo jakos ci to nie idzie...

napisałam ze dosrałam kuzynce a ta wywnioskowała ze nie mam znajomych...wróżka czy jak??