Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafaello rocznik 1987 ........

Jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz wiem jak się wylicza ilość promili we krwi

Polecane posty

Gość buidchbibvqiq
strona sie nie wyswietla ;(

nie wiem dlaczego ale strona się nie wyświetla. Zróbcie tak : -----------wejdźcie w google -----------wpiszcie "ilość promili alkoholu we krwi " - dokładnie taki tekst napiszcie w googlach -----------wejdźcie w zakładkę gdzie jest napisane "Kalkulatory , zdrowie , gazeta "

Gość deska3222
2 litry to ile to tych mililitrow?

2 litry to 2000 ml uważajcie aby tam gdzie jest napisane ile dany alkohol ma % jeżeli wyjdzie że piwo ma np. 5i pół % to wpiszcie nie z przecinkiem ale z kropką bo wystąpi wam zły format danych. 5.5 - tak jest prawidłowo 5,5 - zły format danych

alina : Uwzglednij czas !!!!!! Chyba nie wypiłas 4 piw mocnych w ciągu 10 minut ??? Przez godzine dużo można wytrzeźwieć :)

Gość T-o-m-a-s-z
2.5255 promila/e po godzinie czasu od zmęczenia flachy :P a stać mnie na więcej :classic_cool:

ladaco , a ile czasu upłynęło od pierwszego do ostatniego ??????? Człowieku !!!!! Masz tam na dole czas !! - wpisz ile czasu upłynęło ! Chyba nie wypiłes tego w 10 minut prawda ??? A jeśli wypiłes te wszystkie piwa w pół godziny to wpisz 0.5 w tej dolnej tabeli z czasem. Przecież jak wypijesz jedno piwo to w momencie kiedy pijesz drugie to to pierwsze już ulatuje nie ??? To się nie patrzy kiedy skończysz ostatnie. Ja też mógłbym pic sobie jedno piwo co godzinę i tak mógłbym w nieskończoność. Wypił bym całą skrzynke w 20 godzin i nie miał bym w ogóle nawet jednej dziesiątej alkoholu we krwi.

Gość powiem tylko
ale ze mnie pijaczka była :o A zawsze myślałam, że mam nie więcej jak 2.0. :o Jak ja w ogóle kluczem do zamka trafiałam...