Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ngdjdgjddgjg

Co zrobić???Walczyć???

Polecane posty

Gość ngdjdgjddgjg

A więc poznałem dziewczyne...Oszalałem na jej punkcie...Ona jest całkiem inna, niż kobiety, z którymi do tej pory się spotykałem...Pokochałem ją i o niczym innym nie marzę, jak tylko o tym, żeby z nią być... Ona również straciła dla mnie głowę...Też chce ze mną być... no i tu pojawia się problem... Ona jest w stałym związku...Jest zaręczona, mają już nawet ukończone nauki przed małżeńskie..Jej rodzice przyjaźnią się... Nie wiem, czy mam burzyć jej poukładane życie...Czy walczyć o nią?? Czy rozbijać komuś związek...Ona twierdzi, że kocha mnie...i chce być ze mną, ale zostawienie kogoś po 7 latach nie jest takie proste...Rozumiem ją i nie naciskam...Daję jej czas.. Ale sam nie chciałbym być na miejscu tego faceta...Dlatego zastanawiam się, czy walczyć o ta miłość..a nie bedzie łatwo...czy poprostu oduścić...Nie burzyć jej spokoju... Czy ktoś był w podobnej sytuacji???

Gość KlaraX
Ale liptoN ;/ mozna CI tylko współczuc...ale zgadzam się z Bezedury:P ona musi byc troche nie teges zeby sie tak zakochać w innym tuz przed swoim slubem ...nie radziabym Ci sie w to pakowac bo z tego moga byc tylko problemy

Gość ngdjdgjddgjg
Poznałem ją po naukach....Ale póki co, to ślubu nie planuje....

Gość floooo
Twoja panna pisała chyba na tym forum w zeszłym tygodniu(dane się zgadzają)

Gość floooo
miałam taką koleżankę-identyczna sytuacja,tyle że zdarzyło się jej to 3 razy,że wiązała się z innymi tuż przed ślubem(również zaraz po zaręczynach).Sprawdzałam ostatnio na "naszej klasie":wciąż ślubu nie wzięła z tym swoim jeleniem,a "chodzą ze sobą"już 12lat.Jednak z żadnym z tych kolesiów międzyczasie nie została-sami ją zostawiali,bo nie potrafiła zerwać ze swoim narzeczonym,tylko ciągnęła dwie sroki za ogon

Bezedury-to ja sie tylko z toba zgodze. Bo na dłuższą wypowiedź szkoda klawiatury.

Skoro ona Cię kocha i Ty ją to walcz o nią!!! Nie rozbijasz małżeństwa, zaręczyny zawsze można zerwać!!! Być może będzie nieszczęśliwa jak wyjdzie za tego drugiego. W takich sprawach nie powinno się przejmować głupimi konwenansami. Co Cię obchodzą jej rodzice??? To tylko jej decyzja

Gość nie chce znów zawalić
a spałeś z nią czy to miłość platoniczna?

Gość kochany ja tez tak mialam
4 lata zwiazku i ktos zawrocil mi w glowie mowilam ze odejde od obecnego i nie odeszlam, zwodzilam obu prawie rok wiec nie wierz jej ze ona od niego odejdzie vbo tego nie zrobi...

Gość ngdjdgjddgjg
Nie spałem z nią!!!!

Gość taki se
Wiele jest takich sytuacji. Ale na twoim miejscu bym sie nie mieszał. To nie p\miłosc debilu tylko ona potrzebuje czegos nowego. Rozwalisz wieloletni zwiazek i po co? Dobra rada nie wpier... tam gdzie nie trzeba. A i jesli facet ja kocha to mozliwe ze ci rozwali twoj głupi łepek :) Mi jak by ktos tak zrobil to bym zabił

Gość parowoz
w pelni popieraaam. niestety zobaczysz ze takie rzeczy trzeba odbierac prosto, mimo ze wydaja sie skomplikowane. ona jest z kims. pogadaj z nia, powiedz jak sie czujesz, co ci nie odpowiada, niech ona powie co i jak i tyle. nie mieszajcie sobie nawzajem, bo sie wykonczycie.

Nie walcz, zostaw. Ona kocha? a wiesz dlaczego? bo nagle po 7 latach udanego związku pojawił się ktoś inny - znalazła się w całkiem innej sytuacji, znów czuje motylki itp. Ale to z nim przeżyła tyle lat i pewnie facet jest dla niej bardzo ważny. Ona ma chwilę słabości a Ty to wykorzystujesz...