Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok szok co tu robić

co tu robić z tą dziewczyną

Polecane posty

Gość szok szok co tu robić

Moja kumpelka byla w zwiazku 5 letnim nalegala by facet sie jej oświadczył i .....zostawił ja!!! w ciau 2 miesięcy znalazla sobie nowego (wydaje mi sie 1 lepszego ktory zwróci na nią uwage, jest szarą myszka nie zwracająca uwagi na siebie ) i zaraz za miesiąc zamieszkala z nim!! a teraz mi mówi ze nie moze brac tabletek anty. bo źle sie po nich czuje (przez 5 lat brala tapsy jak nic i czula sie fantastycznie) .......mysle ze on tak bardzo chce mieć męża że jest wstanie zajść w ciąze (chyba do tego dąży) by gość sie jej oświadczył....................................rety dlaczego ona tak chce zrobić a UCZUCIE I MIŁOŚĆ

Gość JOLCIA1965
ma o sobie niskie EGO

Gość Psycholog dr.Anna K.
Myslę,że ona poprostu sie zalamała po tym jak zostawiłją chłopaka z którym przeżyła aż 5 lat!Wtedy kobieta szuka oparcia najczęściej w ramionach innego mężyczzny. Twoja kolezanka znalazła takgo,może planuje swiadomie zajć w ciaże ponieważ boi się tego,że sytuacja będzie taka sama.Tylkoprzetłumacz jej że nic na siłe nie zrobi!I nie tak jak tutaj daradzają Tobie,żebyś chłopakowi jej wyszystko wyspiewała.Bo to nie tędy droga! Pozdrawiam Anna K.