Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa dziewczyna..

PROSZĘ PORADZCIE MI!!

Polecane posty

Witam serdecznie. Mam mały problem i bardzo proszę o jakiekolwiek porady bo juz sama niewioem co robic! Mam 17 lat i ostatnio spotkałam swietnego chłopka...bardzo mi na nim zalezy ale wczoraj on przynal mi sie ze jest nekrofagiem...co to moze oznaczac?????Kocham go ale czy wart sie wiazac z kim stakim???prosze o powazne odp!

Gość vvvvv
Nekrofagi (necrophaga), trupojady - organizmy (np. owady) odżywiające się martwymi zwierzętami, np. larwy chrząszczy z rodziny Silphidae (zoonecrophaga) lub roślinami, np. larwy Anobiidae (phytonecrophaga)

Nekrofagi (necrophaga), trupojady - organizmy (np. owady) odżywiające się martwymi zwierzętami, np. larwy chrząszczy z rodziny Silphidae (zoonecrophaga) lub roślinami, np. larwy Anobiidae (phytonecrophaga) Wymysl cos innego :O

czyli co to znaczy???? czy warto inwestowac w ten zwiazekj????????:(

Gość w sumie wszyscy jesteśmy
poniekad nekrofagami :o chyba, że ktoś z was, zjada na zywca takiego prosiaczka na przyklad?

o nie!!!chyba wpakowałam sie jakąs chora sprawę.....boje sie teraz co sie moze stac zwlaszcza ze widze sie z nim dzisiaj...to jest straszne!czy jest szansa zeby wyleczyc cos takiego???

Gość grzesiek capi
czy to sie jakos u niego objawia????