Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plaplata

jak ładnie wyglądać

Polecane posty

Gość plaplata

na ubrania wydaje miesięcznie 2000 zł ale dużo kupuje w ciucholandzie lub są to okazje raczej nie kupuje na targu a moie ciuchy są okropne czasem coś kupie i nawet raz nie założe mam wystający brzuszek teraz też chce kupić pare rzeczy ale boje się ze znowu będzie porażka mam wystający brzuszek i w wielu fasonach wyglądam okropnie mam bardzo dużo szmat a nie ubrań porażka pomocy

Gość musztarda
2000 zł na ciuchy miesięcznie?

Gość plaplata
tak i to są szmaty cała moja wypłata szok

Gość FANTAZJA_
moze zrzuc brzuszek :) zaakceptuj siebie taka jaka jestes :) i idz na zakupy ale z dobrym nastawieniem i nie kupuj na sile :) nie trzeba wydawac 2000 zeby swietnie wygladac :) w jakim programie widzialam jak facet ubral dziewcze o obfitych ksztaltach w usciskowe body i weszla w jeansy 2 rozmiary mniejsze ale moze takie rzeczy to tylko w tv ale moze sprobuj :)

Gość plaplata
ale chodzi o to że ja nie wiem co kupić we wszystkim mi źle i ten brzuch nie da się waże 55 kg mam 164 cm wzrostu i wielki brzucjol i chce mieć super ciuchy a nie mam co na siebie włożyć stoje przed lustrem i niemam co ubrać a szafa pełna szmat blllleeeee

Gość gorąca herbata z miodem i
to nie kupuj szmat :-p skoro wydajesz 2000zł miesięcznie na ubrania to powinnaś przejść się do dobrych firmowych sklepów i kupić coś porządnego i ładnego ;-) nie mówi że w ciucholandach są same szmaty bo czasami zdarzają się fajne ubrania ale warto kupić coś ładnego i nowego. Na brzuszek ćwiczenia i mała dietka :-)

A ja Ci radzę, żebyś kupiła czasem coś drogiego, firmowego, idealnie dopasowanego do Twojej sylwetki. Ubrania z ciuchlandów i z wyprzedaży powinny być jedynie uzupełnieniem garderoby a nie wiekszością.

Gość gdzie sie nie pojdzie to widac
kup sobie jakies porzadne rzeczy w firmowym sklepie i nie wyrzucaj tyle kasy na badziewie z rynków, od razu bedziesz lepiej wygladac, moze ktos Ci doradzi w sklepie w czym dobrze wygladasz, wejdz i powiedz ze szukasz czegos ładnego na taką a taka okazje

Gość przecietnaaaa
każdy lepszy sklep ma wystawę, a na wystawie manekiny. ktoś się naprawdę natrudził, żeby je fajnie ubrać - zasugeruj się często manekinami :). ja zawsze kupuję mniej więcej tak jak jest ubrany manekin :) - i nie chwaląc się, wyglądam zawsze fajnie, dobrze dobrane ciuszki, warstwowo, modnie itp. na taki zestaw bez butów w sklepach typu promod, zara, carry, h&m, reserved czy camaie nie wydaję więcej niż 400-500 zł :)

Gość plaplata
ale jak coś oglądam a żakiet kosztuje 500 zł to mi żal a poźniej jeszcze jak go przecenią to poł miasta taki ma a w cuchu kupie za 30 ale jakoś mi nie ładnie chciałabym wydawać mnie bo mam za dużo rzeczy teraz kupiłam kozaki i strasznie grubo w nich noga wygląda więc musze kupic inne porażka

Gość musztarda
Żal Ci 500 złotych na żakiet, a kupujesz tonę badziewia za 2000? No czegoś nie rozumiem. :)

Gość ludzik123
mysle ze bylo by niezle zebys te dwa tysiace na psychiatre wydala a po terapii przydadza Ci sie te ciuchy ktore juz masz

Gość plaplata
sama chodze na zakupy bo koleżanka mnie denerwuje bo ogląda tylko ubrania dla siebie a mama nie uznaje ciuchali

Gość laplata
Wygląd to nie same ciuchy. Myślałaś o swoim ciele o np. oczach czy rzęsach? Tu jest równie wiele do zdziałania. Ja czasem np. doczepiam sobie sztucze rzęsy od neichy i od razu to dużo ładniej wygląda.