Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok szok

co tu zrobić z tą dziewczyna!

Polecane posty

Gość szok szok

Moja kumpelka byla w zwiazku 5 letnim nalegala by facet sie jej oświadczył a on .....zostawił ja!!! w ciagu 2 miesięcy znalazla sobie nowego (wydaje mi sie 1 lepszego ktory zwróci na nią uwage, jest szarą myszka nie zwracająca uwagi na siebie ) i zaraz za miesiąc zamieszkala z nim!! a teraz mi mówi ze nie moze brac tabletek anty. bo źle sie po nich czuje (przez 5 lat brala tapsy jak nic i czula sie fantastycznie) .......mysle ze ona tak bardzo chce mieć męża że jest wstanie zajść w ciąze (chyba do tego dąży) by gość sie jej oświadczył....................................rety dlaczego ona tak chce zrobić a UCZUCIE I MIŁOŚĆ

Gość szok szok
bo jestem w szoku co ludzie wyprawiają i tyle

Gość chce laska zniszc sobie życie
jej sprawa , Ty możesz tylko patrzec na to bo co możesz Ale zeby takie parcie miala na męża, kurcze ;)

a potem będzie w dziale rozwód pisać tematy jak najwięcej alimentów od ex męża wyciągnąć :o jej życie jej sprawa na głupote nic nie poradzisz

Gość martusiaaaa
wierzę bo znam podobny przypadek. Kumpela mając 30 lat zrobiła faceta na dziecko że niby jest a nie była.......bo panikowała ze zostanie sama

Gość martusiaaaa
ze jest w ciaży:) minął ponad rok od slubu a dziecka nie widać . Dodam że znali się 3 miesiące...