Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaa

mam 25 lat i nie lubie eleganckich ciuchow..

Polecane posty

Gość wiolkaaa

wole luzny sportowy styl jeany i jakas bluzka czy jest w tym cos zlego ze nie lubie szpitek i garsonek?

Gość chyba zależy gdzie pracujesz
ja mam 29 i też nie lubię, tyle, że czasmi po prostu trzeba

Gość ja to róznie
raz mnie najdzie ochota na sukienkę i szpilki a raz na wytarte dżinsy glany.:p

Gość miskaaaaaaaaaa
a ja wlasnie lubie, ale jestem za szczupla na spodnie z materialu np. buu:(

Gość a ja mam prawie 40
i tez nie lubie.. chodze w jaesnsach wprawdzie nosze czasem buty na obcasie ale eleganckich zakietow i bluzek nie. sportowych tez nie lubie typu adidasy ..jakies dresy...nie raczej miejski styl..

a ja lubię być ubrana adekwatnie do sytuacji - czasem na luzie, czasem elegancko. chociaż za klasycznymi garsonkami tez nie przepadam, wolę coś sama wykomibnować, jakieś ciekawe połączenie :-) to, że nie lubisz takich ciuchów może nie być problemem, w zależności od tego, jaki chcesz tryb życia prowadzić, jaką mieć prace. bo w niektórych okolicznościach elegancja jest wskazana. ale można z tego zrezygnować.

Gość manicpanic
mówcie co chcecie:P ja noszę np wytarte spodnie rurki, trampki i do tego elegancki żakiecik + elegancka koszulka i jest git :classic_cool: i tak ubrana pójdę na rozmowę kwalifikacyjną :O

ale elegancko nie zawsze znaczy zakiecik, czasem luzna, ladna bluzka i jakies koraliki od tego i tez jest elegancko ja tez kiedys wolaml styl luzny ale jak poszlam do pracy to musialam to zmienic i polubilam wygladac i czuc sie elegancko - teraz to moj styl i to dobrowolnie

Gość asiulajg1
ja mam 23 i też nie lubie...Jeans,sportowe buty,bluzy...W tym sie czuje najlepiej i momo wielu prób zmiany tego nie potrafie...Taka jest moja natura i na siłe nie bede jej zmieniac...Mam fioła na punkcie Nike,Puma i Adidas...Inne rzeczy mi sie nie podobaja!!!

Gość zzzzzzzfsfdsafsa
a ja zle sie czuje w sportowych cichach, nie podoba mi sie gdy jakas starsza dziewczyna ode mnie (ja mam 21lat) chodzi na sportowo ubrana. ja lubie zakieciki, spoodnice olowkowe itd

Gość zzzzzzzfsfdsafsa
dla mnie kobieta 25.letnia w dresie,a didasach - fleja. Owszem na grilla, do parku na spacer ok. Ale tak poza tym fuu

Gość asiulajg1
Do zzzzzzzfsfdsafsa fleja mozna nazwać kobiete chodzaca w brudnej garsonce!!!Nie tylko dres oznacza styl sportowy!!!Jeansy,bluzeczka,bluza!!!A wyraz fleja oznacza osobe nie dbajaca o siebie,brudna itd.Wiec zanim kogos okreslisz takim mianem poznaj na tyle zeby moc to zrobic

a ja mam 36 lat i też lepiej czuję się w dżinsach :) Chociaż czasami lubię się wystroić przy jakiejś okazji, nie powiem :)