Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malwina 29

Warszawa - gdzie rodzić?????

Polecane posty

Dziewczęta w którym szpitalu najlepiej rodzić???? Możecie coś poradzić????? Ja się zastanawiam.... A może jakiś szpital odradzacie i dlaczego???????? Dzięki...

Gość prenatall
podobno najlepiej jest ns karowej i żelaznej....złe opiie słyszałam o instytucie matki i dziecka na Kacprzaka

polecam szpital na zelaznej... rodzilam tam 2 razy... jest super... personel swietny pomaga rodzic aktywnie... nie nacinaja nawet pierwiastek (no chyba ze istnieje juz taka koniecznosc), nie robia lewatyw, nie gola... po porodzie super opieka... wszystko pokazuja az do znudzenia zeby mozna bylo bez obaw zajac sie dzieckiem po wyjsciu do domu... poza tym szpital czysciutki ladnie odnowiony... ladnie wyposazone porodowki... na polozniczym praktycznie kazda sala ma swoja lazienke... dodam tylko ze ja pierwsze dziecko (5 lat temu) rodzilam tam bez naciecia w kucki, a drugie (6m-cy temu) w wodzie w pozycji kolankowo lokciowej... poza tym w pierwszej fazie korzystalam rowniez z pilki do skakania i z drabinek... pozniej jak juz bylam w wannie to dostalam takie kolko pod plecy zeby mnie masowalo podczas skurczu wiec jak widac szpital jest swietnie wyposazony do porodu aktywnego...