Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mxkxlzlanx

pytanie o tabletki anty

Polecane posty

Gość mxkxlzlanx

biore pierwsze opakowanie (juz prawie cale wziete) zauwazylam ze mam biala kwaskowata wydzieline ,zupelnie taka jaka mam jak nie biore tabletek. Z rtego co pamietam jak bralam kiedys to przy tabletkach nie bylo zadnych wydzielin normalnie towarzyszacych cyklowi. czy moje tabletki moga zle dzialac?

Gość avw
plemiki lubia chyba bardziej srodowiko zasadowe :)

jakie tabletki bierzesz i na twoim miejscu poszłabym do lekarz bo to może być zapalenie które często towarzyszy przy tabletkach pozdrowienia

Gość kswlhndjhnrfkjf
biore mycoangin, co do zapalenia- nic mnie nie boli, nie swedzi pprostu jest biala kwasnawa wydzielina taka sama jaka mam w cyklu kiedy nie biore tabletek. No ale na zdrowy rozum to chyba niemozliwe zeby tabletki nie dzialaly... moze wczesniej nie zwrocilam uwagi na wydzieliny

Gość ach...
no ja mam identycznie. biore tabletki i dzisiaj zauważyłam biała wydzieline. też nie wiem co to może być :(

mi się to kojarzy z jakimś zapaleniem nie wydaje mi się że normalnie powinny występować kwasowe upławy. Takie upławy towarzyszą przy nadżerce. a czy byłaś ostatnio u lekarza na badaniach

Gość marysia40
idz do ginekologa, zbada cie i bedziesz wiedziec