Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sie kapnal

Chłopak po seksie ze mna poznal ze go zdradzilam

Polecane posty

Gość ale sie kapnal

tzn w sumie nie wiem czy poznal ale chyba teraz cos podejrzewa! hehe niezle, nawet bym sie przejela ale wlasnie jakos cos mi juz mniej zalezy na nim...siedzial tyle czasu zagranica, a akurat poznalam fajnego goscia no i jakos tak wyszlo...a ten nowy ma naprawde porzadny sprzet, zawsze myslalam ze moj facet ma niezle w majtkach ale widze ze nie...no i kochamy sie z moim a on mi mowi ze jakas luzna sie zrobilam :D na serio ja teraz tez go mało czuje, hehe nie wiem nawet po co ja to pisze

Gość pierdzielisz głupoty
😴

Gość Oni mają sprzęt
w majtkach a ty pustostan we łbie....

Gość żenujący temat

Gość ffa
to tamten cie rozjebal . powiedz mu tak: kochanie gdy Cie nie bylo niemoglam sobie z potrzeba poradzic kupilam sobie wibrator i moze za czesto go uzywalam. Powiedz to na drugi dzien i powiedz,ze wstydzilas mu sie przyznac,ze uzywalas wibratora by nie uzal Cie za wariatke. Kup sobie jakis duzy w sex shopuie i na dowod gdy przyjdzie do ciebie pokaz mu. Lyknie.

Gość ffa
to tamten cie rozjebal . powiedz mu tak: kochanie gdy Cie nie bylo niemoglam sobie z potrzeba poradzic kupilam sobie wibrator i moze za czesto go uzywalam. Powiedz to na drugi dzien i powiedz,ze wstydzilas mu sie przyznac,ze uzywalas wibratora by nie uzal Cie za wariatke. Kup sobie jakis duzy w sex shopuie i na dowod gdy przyjdzie do ciebie pokaz mu. Lyknie.

albo to prowokacja albo jestes pusta dziwka :-o i pozniej my mamy taki obraz kobiety:-o facet pojechal zarobic na chleb by jemu i kobiecie zylo sie lepiej a kobieta sie szmaci :-o nie zaslugujesz nawet na nornice by z nia byc szmato je.bana:-o

Gość ale sie kapnal
ej sorry ludzie autentycznie przeczytalam to jeszcze raz co wam napisalam i macie racje temat jest zenujacy!!!wiec zapomnijcie o tym ok? tak mnie naszlo w przyplywie szczerosci i tyle

Gość ale sie kapnal
e tam pojechal po to zeby sobie moc nowe ciuchy kupowa ale mniejsza z tym planuje operacje cipki,serio jesli w ogole jeszcze z nim bede dalej zobaczymy

Gość ale sie kapnal
ffa dzieki za rade!!! moge tak powiedziec mam wibrator nawet on mi kupil ale kurde cipke chyba zoperuje, mam kase a teraz sie czuje jak studnia jak on we mnie wali tym malym kikutem :D

a moze Twoj koles zdradzal Cie z jakas \'mniej rozciagnieta\' i dlatego widzi roznice, a TY zostalas taka sama :):):) zenujacy temat

Gość ale sie kapnal
dobra, moje ost wyznanie na dzis i juz spadam-podnieca mnie to ze jestem taka rozjebana, serio ludzie ja jestem chora chyba ale czuje sie wtedy jak dziwka,lubie sie tak czuc no dobra powiedzialam swoje wiec pa, zostawiam was z tym

Gość ale sie kapnal
moj koles bzykal moja kolezanka za moja zgoda...mamy dziwne zwyczaje seksualne;) mozliwe ze ona jest ciasniejsza

Gość ale sie kapnal
hahaha chyba napisakam ze duzo i teraz pomyslicie ze popierdoleni ludzie zyja na tym swiecie ale tak to juz jest jestem wolna seksualnie on tez!!!