Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BARDZO_SMUTNA83

Spelniamy swoje marzenia..bedziemy w koncu szczuple!!!!!

Polecane posty

Gość BARDZO_SMUTNA83

Hej, No wiec sama nie wiem od czego zaczac......No wiec od wielu lat probuje schudnac ale z marnym efektem. Nigdy mi sie nie udalo schudnac i utrzymac wagi dluzej niz 3 miesiace. Teraz jest ze mna jeszcze gorzej. Przeprowadzilam sie do USA i jeszcze przytylam. Teraz mam 25 lat 168cm i waze 68kg. Czuje sie z tym zle bo wszystko jest na mnie ciasne....i przytylam na twarzy. Nie mam tu kolezanek ani rodziny wiec nie mam w nikim wsparcia w odchudzaniu. Pamietam jak jeszcze mieszkalam w Polsce to zawsze odchudzalam sie razem z kolezanka i dosyc ze bylo razniej to i efekty byly lepsze. Waga byla zawsze moja obsesja od najmlodszych lat i ciagle nia jest. Czuje sie okropnie, nieatrakcyjnie i nigdy nie patrze w lustro lub odbicie w szybie bo sie normalnie boje. Czesto mam depresje i placze. Pomozcie mi cos z tym zrobic bo zwariuje ja chyba naprawde potrzebuje solidnego wsparcia.

Gość BARDZO_SMUTNA83
dodam ze maz nie jest dla mnie wsparciem bo on uparcie powtarza ze jestem zgrabna i piekna :(. No ale co od niego ocekiwac on jest w koncu amerykaninem a oni juz zdazyli przywyknac do innego kanony piekna heheheh w rozmiarze XL.

Gość BARDZO_SMUTNA83
No wiec kto czuje sie tak samo jak ja i chce w koncu wygrac z wlasna slaboscia i schudnac niech sie dolacza. Razem nam sie uda. Ja chce zaczac juz teraz aby w przyszle lato moc zalozyc bikini. :)

Gość get your Freak on
albo biezesz sie do roboty ale placz w kącie:)

Gość BARDZO_SMUTNA83
tobie dziekujemy............

Gość BARDZO_SMUTNA83
Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos do wspolnego odchydzania?

Gość get your Freak on
zrozum, nikt nie bedzie tu sie litował, co z tego ze placzesz? ja tez placze, ludzie maja tu wieksze problemy;] dobrze Ci radze biez sie za siebie, musisz zmienic swoje nastawienie i wziasc sie w garsc;]

bardzo smutna dolącz do topicu \"kochane dwudziestki....\" tam naprawde sie wspieramy i nie katujemy jakimis dietami:)

Gość BARDZO_SMUTNA83
Ja nie chce zeby sie ktos nademna litowal :) Szukam osob ktore tak jak ja chca sie wziac w garsc i w koncu schudna

ja dołanczam do ciebie autorko.OD 1 września tego roku zaczełam dietke nie jadłam słodyczy i tłustych rzeczy około 10 dni do 1o wrezsnia pózniej zupełnie zarzuciłam to wszytsko ale od wczoraj znów jestem na diecie! waże 60 kg wzrost 166cm, a chciałabym warzyć 50 kg.Czuje się bardzo żle bo niemoge isę wziąść raz na zawsze za sibie:(

Gość BARDZO_SMUTNA83
super........ moja slaboscia sa slodycze i jedzenie wieczorem a twoja? Mysle ze jak bym calkowiecie odstawila slodycze i nie jadla po 19 to w koncu cos by sie ryszylo. Dodam ze nienawidze cwiczen jedyne co mi wychodzi to spacery :(

ja biore chrom po nim niemam zupełnie ochoty na słodycze:) i z nimi niemam problemu Ja mam problem z chipsami,frytkami i pizzą:/ oraz podajadaniem wieczorkiem:( A spacerów niemam za dużo, rowerek stacjonarny stoi w domku ale nie wsiadam:/, jutro ide kupić skakanke i hula hop:)

Gość BARDZO_SMUTNA83
hehe ja bralam chrom ale mi jakos nie pomaga :( w domu mam steper, skakanke i hula hop steper jet ok ale dziala tylko na nogi a na hula hop sie wlace nie moge nauczyc :( Probuje i nic :( a ty umiesz? Obiecalam sobie ze codziennie bede rano i wieczoram chodzic na 30minutowy spacer. Ale zawsze mi czasu brakuje :( generalnie brak motywacji......dlatego muszam wsparcia na forum

dawno nie kręciłam hula hop i raczej nie umiem ale jutro kupie i pocwicze:) Mi najbardziej nie odpowiada moja pupa i nogi, mam figure gruszki, od pasa w górę jestem raczej akurat ale te ta pupa i nogi:/ mnie dobiają, rok temu bylam na diecie 1000cl i ostrych ćwiczeniach schudłam 5 kg w miesiąc ale poózniej zarzuciłam diete i powróciłam do wagi 60 kg:( załuje bo ważac 55 kg czułam sie naprawde fajnie

hej bardzo_smutna ja też sie przyłączam. musze schudnąc conajmniej 5kg.. jak nie 7.. ale powoli;) najpierw bede dumna jasli dam rade z 5kilogramami.. Zamierzam od poniedziałku stosować dietę SOUTH-BEACH podobno dziala... moja mama kiedys sie tak odchudzala i naprawde duzo schudla. a Ty zamierzasz stosowac jakas diete?;) jak to wyglada w Twoim przypadku? Pozdrawiam

Gość BARDZO_SMUTNA83
to mamy ten sam typ figury hehe :) jak J Lo :) ja najlepiej wygladalam jak wazylam 55 kg :) ale sie wtedy fajnie czulam. no ale bylo minelo :( co prawda wtedy moj biust sie zmniejszyl o 2 rozmiary i byl w oplakanym stanie no lae cos za cos :)

Gość BARDZO_SMUTNA83
szalona - niestety nie mam gg a wiekszosc postow pisze z pracy u mnie jest dopiero poludnie :)

Gość BARDZO_SMUTNA83
Majcia _ wiatam :) ciesze se ze ktos sie dolaczyl. Ja stosowalam juz chyba wszytkie mozliwe diety. i najlepsza dla mnie jest dieta ZM czyli zryj mniej :) plus odstaw slodycze. ograniczam sie do okolo 1300kcal i nie jem wieczorami plus troche cwiczen :) mysle ze taka bede stosowac

Gość kałuża pełna wody
smutna 83 a jak to sie stało ze do stanow wyjechalas? opowiedz? bo jestem ciekawa. tez bym chciala wyjechac i zostac tam tylko nie wiem jak sie do tego zabrac...

Gość BARDZO_SMUTNA83
u mnie to bylo tak..........ze poprostu poznalam faceta zakochalam sie z wzajemnascia ( to jet najcudowniejszy czlowiek na swiecie) i po tym jak skonczylam studia w Polsce plsce wyjecham tam i wzialismy slub :) Ale nikomy nie zycze zeby przechodzil przez to co ja przeszlam. mimo ze w malzenstwie uklada mi sie wspaniale to.... tesknota za Polska za rodzina i brak przyjaciol odpil sie bardzo na mojej psychice. przyznam ze byly momenty ze plakalam codziennie :( teraz mi juz troche lepiej ale caly czas sie czyje jakbym zaczynala cale zycie na nowo w szystko co wczesniej osiagnelam nie mialo tu zadnego znaczenia :(

Gość kałuża pełna wody
czyli ślub daje obywatelstwo??

Gość BARDZO_SMUTNA83
slub daje zielona karte a po 3 latach mozesz zdawac na obywatelstwo :)

Gość kałuża pełna wody
a na tej zielonej karcie to co? mozna tam siedzieć te 3 lata? a jak sie zdaje na to obywatelstwo?

Gość BARDZO_SMUTNA83
na zielonej karcie mozesz siedziec nawet 10 lat :) pracowac tez na niej mozesz i wyrobic sobie prawo jazdy tez. a na obywatelstwo zdaje sie taki test z wiedzuy o jezyku i histori usa