Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y65655656

Dlaczego kobiety są takie durne?????

Polecane posty

Gość po pracy
Smutne :-( zdroworozsądkowo powinna go zsotawić nie ma bicia, nikogo, nigdy, stanika nie zdjęła, kurcze kobieta to jakaś krowa rasowa żeby z wymionami na wierzchu chadzała

no niemam pojecia niektore chyba lubia byc pod kims po prostu juz odbiegajac od tematu bo wychowanie wychowaniem ale to chyba nie wiaze sie juz z wyborem czy bedzie z nim czy odejdzie? Kiedys rozumiem ze sie wiazalo bo rodzice wybierali malzonkai takie tam ale teraz...?

ja jeszcze rozumiem to ze kobieta daje robic z siebie kucharke,sprzataczke i druga mame ale jesli facet cie bije,poniza i sprawia ze czujesz sie jak gowno to spieprzaj gdzie pieprz rosnie, to chyba jasne.

Gość po pracy
znacie to? niechby pił, niechby bił byle by był!!

nie zrozumiem,NIGDY tego nie zrozumiem naprawde,nawet przyklad z mojej okolicy,wczoraj w Faktach bylo-chlopak zabil swoje dziecko.Dziewczyna nie odeszla od niego chociasz bil i pil codziennie no bo go kochala...

przerazajace ale takich kobietjest wszedzie pelno i one dalej beda swoim dzieciom dawac takie wzorce...:|

Gość po pracy
drastyczny przykład dziecko jest wykorzystywane seksualne przez ojca, a matka udaje że nie zauważa. Jak to zrowumieć? Kobieta, której dziecko jest krzywdzone nie zrobi nic zeby temu zapobiec

Jesli wspominasz o tym ostatnim glosnym przypadku to zdaje sie ze ta kobieta razem z corka byla szantazowana?

Gość dfbnmk
odpowiedz dlaczego jest w ksiazce "Grzeczne dziewczynki ida do nieba, niegrzeczne ida tam gdzie chca" polecam!!

"Grzeczne dziewczynki ida do nieba, niegrzeczne ida tam gdzie chca" mam koszulke z takim napisem :D:D:D:D:D

czytalam wywiad z ta kobieta od molestowania w angorze, powiedziala ze wolala udawac przez dlugi czas ze nic nie wie...

Gość olejzpierwszego
dwie sprawy - napisalas prawde w temacie..... to co bylo w poscie to dowod na to co napisane w temacie.... (chodzi o to ze jestes durna..... a argumenty jakie podalas swiadcza o tym ze zyjesz w swiecie 'poradnika domowego', 'tiny takiej jak ty (i ja!!)' oraz telenowel... znajdz se chlopa, zasadzi ci i ci ulzy

Gość czas na prawdę
1. Kobiety siedzą z facetami mimo że są obrażane, czasami bite, męczą się, płaczą. Wierzycie że faceci siedziliby w związku w którym jest im źle?? O nie, oni by spieprzali. Owszem, gdyż są przez nich utrzymywane, a są tak beznadziejne, że nie stać je na samodzielne życie. 2. Prawie żaden facet nie czeka na kobietę która trafi do więzienia i prawie każda kobieta czeka na faceta który trafi do więzienia. Czekają chyba przez pierwszy miesiąc. :P 3. Statystyka: 90 % żon alkoholików zostaje z nimi, a tylko 10 % odchodzi. 90% mężów alkoholiczek odchodzi, tylko 10 % zostaje z nimi. Proszę źródło tych statystyk. Tak to ja też z dupy mogę sobie fakty tworzyć. Nie odchodzą bo nie mają gdzie. Ponieważ w większości wypadków to facet pracuje, więc stać go na odejścieod ukochanej alkoholiczki. 4. Ostatnio był topik laski która pisała że facet dokucza jej na temat wagi, obraża ją, ale ona się nie złości gdyż wie że nie jest idealna, uważa że on ma prawo. Pytanie jw - sądzicie że jakiś facet męczyłby się z dziewczyną która np. wciąż obraża go jako kochanka i negatywnie komentuje jego penisa? Wie, że jest tłustą lochą i żaden inny jej nie zechce, a jej samej nie chce się ruszyć dupy by zrzucić wagę więc zostaje z kolesiem. :) Wagę można zmienic, penisa nie. :) Laska może się roztyć podczas związku, natomiast jego penisa zna od samego początku współżycia, zatem jeżeli coś jej nie pasuje to może to zgłosić na początku. :) 5. Kobiety są zdolne do największych poświęceń by spodobać się mężczyznie. Inny topik był o tym, że dziewczyna planuje operację biustu, bo po porodzie jej piersi się zmieniły i mężowi się to nie podoba. Czyli ona będzie musiala cierpieć, znosić ból, po to żeby pan i władca łaskawie wziął ją do łózka? A myslisz, że faceci się nie starają? Tyle że facet żeby być atrakcyjny musi mieć kase, a nie duże cycki. Jeżeli zaczną Was pociągać cycki, to pewnie faceci zaczna się wypychać silikonem. :D Gdyby istniała operacja powiększania penisa ale o znaczące wielkości np. 10 cm to byłaby bardziej popularna od powiększania piersi :D. I nie mówić mi tu, ze to tylko dla własnego ego, bo to samo można o cyckach powiedziec. :P 6. Kobiety biorą pigułki antykoncepcyjne, mimo że stwarzają ryzyko raka sutka, zakrzepów i raka szyjki macicy. Nie wiem czy wiecie ale kilka lat temu wynaleziono pigułki antykoncepcyjne dla mężczyzn. wiecie dlaczego nie wprowadzono ich do sprzedaży? Bo ... wywoływały łysienie u panów! Czyli to że facet wyłysieje jest straszne, ale kobiety bez problemu naraża się na raka. Łysienie jest kwestią tygodni, miesięcy natomiast rak niekoniecznie musi wystąpić i jest to raczej kwestia lat, jezeli nie dziesięcioleci. Człowiek większą uwage skupia na kwestiach bliskiej przyszłości niż tej dalekiej. Nie wmówisz mi, że gdyby męstkie piguły powodowały raka, a żeńskie łysienie :D to dalej kupowanoby żeńskie. :D 7. Przełączając wczoraj kanały w TV trafiłam na jakąś polską telenowelę. Jedno ujęcie: małżeństwo rozmawia, ona w tym czasie myje naczynia, on siedzi przy stole. Potem jakaś inna scena, potem kolejna o tym małżeństwie: ona prasuje, on stoi w drzwiach i je jakiegoś batona. Ja w telewizji widziałem obcego i predatora. Co w związku z tym? Zresztą to nie w tych serialach jest poruszany motyw kobiet pijawek? :D No ale najlepiej zwracać uwagę na to co pasuje. ;)

Gość olejzpierwszego
z tym obcym cos jest..... moja nie doszla tesciowa mi go/ją przypomina..

Gość y65655656
"Proszę źródło tych statystyk. Tak to ja też z d**y mogę sobie fakty tworzyć" Proszę bardzo: http://media.wp.pl/kat,38202,wid,9056723,wiadomosc.html?ticaid=16ae1