Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suknia ślubna111111

Jak ubrać suknię ślubną

Polecane posty

Gość Suknia ślubna111111

Jak to się robi,chodzi mi o ubieranie sukni ślubnej,na godzine 10 mam do fryzjera i na makijaż,przyjadę do domu i chcę się ubrać no właśnie i jak? Będę miała świeżą fryzurę i makijaż do tego już upięty welon i jak przez to wciągnąć suknię slubną? suknie mam jednoczęściową,przeciez jak bede sie ubierała a suknie ubiera sie od góry a nie od dołu to cała fryzura mi sie popsuje a makijaz zostanie na sukni!!!!!! Proszę o radę

no normalnie, ja tez miałam jednoczęściową, zakładsz halkę, stajesz tyłem, osoba musi Ci jakas pomóc, bierze suknie staje za Tobą, Ty wyciągasz ręce do góry (chronią min. włosy i makijarz + pozwalają się przebić przez suknię) i ktoś Ci nakłada suknię od góry, tak jak babka w salonie Ci ubierala tam sama zakladasz i tyle

najbierw wsadzasz ręce, ale to wszytsko powolutku, najpierw idą ręce, potem włosy delikatnie przesadzasz, buzie raczej opuść głowę do dołu wtedy i włosy łatwo przejda i twarza nie upaćkasz kiecy, bedzie ok

Zalezy jak wygląda suknia;) Przy mojej akurat ubierałam ją od dołu. Najpierw bratowa z koleżanką pomogły mi ubrać suknię - od dołu, zasunęły gorset, potem podniosłyśmy spódnicę w górę, i ubrałam halkę też od dołu, a na końcu siadłam, a one ubrały mi buty:) sama w życiu bym sobie z tym nie poradziła:) a na końcu jeszcze wlazłam na krzesło, a dziewczyny poprawiały mi warstwy tiulu na spódnicy. Mówię wam, zabawa przednia:-D

beznadziejny temat i g..wniany problem.bez sensu,kilka osob pomaga suknie ubrac.co za bzdura.

Gość Iza_30
Ech....Zazwyczaj zakladanie kazdej sukni, sukienki i innej wyjsciowej kreacji zaczyna sie od butów...Inaczej mozna pogniesc ubranie.

Gość Ubrac to mozna choinke na
BozeNarodzenie. Ubranie sie zaklada. lub wklada.