Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żejakżeco

To ja mam ich podrywać czy jak?

Polecane posty

Gość żejakżeco

Kręci się wokół mnie zazwyczaj jakiś adorator, ale nigdy nie ma z tego nic poważniejszego, pouśmiecha się, pouwodzi, pogawędzi, spotkamy się kilka razy w większej grupie i to wszystko. I zazwyczaj scenariusz jest taki" oni znajdują sobie jakieś inne sympatie, a mnie nadal adorują bardziej, bądź mniej, intensywniej, bądź nie. Nic im nie daję, nie obiecuję, ale też nie neguję. Nie rozumiem już, a jestem zbyt nieśmiała, by robić 1 krok.

Gość ja tezzz
ja mam to samo:/ w ogole o co chodziiii?

Gość vbcvb
widocznie jestescie fajne do flirtu, ale do niczego wiecej

Gość amarka
ja mam to samo, albo jest tak ze podrywaja na maxa kolesie którzy mnie wogole nie kręcą.. rany pasuje sie na cos zdecydowac, mam juz 24 lata i żadnego zwiazku poważniejszego, co oznacza ze nadal jestem dziewicą... boszzzze :/

Gość żejakżeco
To się zareklamuję: inteligentna- owszem, bystra- bardzo, zabawna- też, rozrywkowa-tak, skromna-tak, ladna- srednio, mam duzo kompleksow. Czyli to blef, ze wola fajna, bo wszyscy wola LADNE.

Gość meninha louca
ja tez tak mam niestety. wydaje mi sie, ze jestesmy dla nich dobrymi kumpelami i tyle

Gość ja tezzz
nie sadze, ze jestem fajna tylko do flirtu, poza tym skad ma wiedziec taki facet czy jestem fajna czy nie skoro nic powaznego sie nie zaczyna i tak naprawde mnie nie zna

Gość Rafaello rocznik 1987 .......
Sprawa jest oczywista albo skoro podchodza pierwsi i chcą cie poderwać i po pewnym czasie widzą że jesteś zbyt nudna i cie olewają albo chca mieć kochanki taka prawda , przykro mi :(

Gość ja tezzz
wlasnie jesli chodzi u mnie to malo, ktory chlopak traktuje mnie jako kumpele

Gość żejakżeco
z tymi nieodpowiednimi jeszcze to, zazwyczaj, poza w/w adoratorami, podrywają mnie zajęci. Towar z 2 ręki mnie nie kręci, więc od razu wszystko w zarodku duszę. Ale już mnie męczy, czy ja nie mogę być kochana? Zaczynam wierzyć, że rola kochanki mi tylko pisana.

Aha i jeszcze jedno : Jeżeli jesteś nastolatką i masz do czynienia z nastolatkiem to ten adorator patrzy na wygląd Jeżeli masz do czynienia z doroślejszym chłopakiem to ten adorator wygląd ma w dupie chyba jak każdy normalny człowiek ooo i juz :)

Gość amarka
no no, widze ze moja wypowiedz obeszla sie bez wiekszego zainteresowania.. hmm czyzbym sie zabardzo przejmowala i wyolbrzymiala moj problem dziewictwa w tym wieku?? :) hmm może nie jest ze mną jeszcze tak żle? przebije mnie ktoś?

żejakżeco : ile masz lat jeśli można zapytać ?

Gość żejakżeco
rafaello- ale oni nie olewają do końca, bo piszą, spotykają się, rozmawiają ze mną, i gdy kogoś mają i nie. I zazwyczaj w formie flirtu. Jakby chcieli, a się bali. Nie wiem, albo w przód, albo w tył.

amarka : Ja narazie mam 21 lat ale wiem że ja też będe prawiczkiem w twoim wieku , nie martw się :)

Gość żejakżeco
21, nie wierze, ze facet 30letni nie patrzy na wyglad, wszyscy sa PRZEDE WSZYSTKIM wzrokowcami. amarko, akurat dziewictwo to twoj atut ;)

Gość ja tezzz
tez mysle, z jedynie jako kochanka sie sprawdzam, nie chce tak!! chce miec normalny zwiazek. rafaello co ty gadasz, prawie kazdy facet patrzy na wyglad, nie ma bata, ze tak nie jest

żejakżeco :::::: powiedz mi ile masz lat bo od wieku jest wszystko uzależnione

Gość amarka
Rafaello a dlaczego tak myślisz? że w wieku 24 lat nadal bedziesz prawiczkiem?

Gość żejakżeco
pisalam przeciez, 21.

żejakżeco :::::: mylisz się , na wygląd nikt normalny nie patrzy bo wie że to sprawa genów jest. Z jakiej racji ktoś brzytki miałby cierpieć bo przez wygląd nie może sobie kogoś znaleźć ? A ty patrzysz na wygląd ? Tak szczerze odpowiedz

Gość ja tezzz
nawet brzydale patrza na wyglad, mniej na osobowosc

Gość ja tezzz
ojej z takiej racji, ze faceci maja juz to w genach, ze kreca ich fajne laski i tyle, zreszta kobiety mysle, ze podobnie,

amarka ::: ze mna to skomplikowana sprawa jest bo inaczej myśle niz normalny człowiek. Ubzdurałem sobie w głowie że zrobie to po ślubie tak jak każe religia katolicka. Tego nie zmienię choćby nie wiem co. A do ślubu to mi się nie spieszy jeszcze. :D:D:D

Gość amarka
rafaello a masz juz wybrankę serca ;) mnie wlasnie chyba bardziej przeraz fakt ze jestem sama niz to ze jestem dziewicą... :(

Gość ja tezzz
amarka a mialas jakis bardziej powazny zwiazek?

Gość żejakżeco
szczerze? oczywiscie. wazne dla mnie, zeby mial wyczucie i dobrze sie ubieral, zeby dbal o siebie, to wiele mowi o czlowieku. choc ja zazwyczaj gustuje w mniej urodziwych niz moje kolezanki, staram sie w brzydalu z dziecinstwa zauwazyc jakis blask, a dopiero po mnie kolezankom otwieraja sie oczy, bo przeciez ten marek z 3c to byl przemadrzaly grubas, a teraz inteligentny i w oku nawet ma fajny blysk... ale jednak wyglad tez ma znaczenie. "mylisz się , na wygląd nikt normalny nie patrzy bo wie że to sprawa genów jest." a to, wybacz, utopia jakas jest, albo ty jestes jedynym normalnym wg tej teorii.

Jeżeli chodzi o wybrankę to jest to tak samo skomplikowana sprawa. Do tej pory nie miałem dziewczyny nigdy. Oto przyczyny : ---- ze mną nie wytrzymałaby współczesna dziewczyna . Jestem skromny, religijny , nie chodze na dyskoteki , co nie oznacza ze jestem nudny i nie lubię się pobawić ---- nie toleruję udziewczyn palenia papierosów , upijania się bo na tym cierpiec będzie jej przyszłe dziecko i to okropnie ! ---- nie zalezy mi na kasie , jestem przeciwnikiem materializmu moge jeździc całe życie jakims tanim używanym samochodem ---- zalezy mi na tym aby dziewczyna była dziewicą Takich dziewczyn raczej nie ma za wiele ------- aha i jeszcze jedno : Wymarzyłem sobie aby być w życiu tylko z jedną dziewczayną , tylko jednej powiedziec że ją kocham i tylko jedną pocałować, tylko jedną przytulić itd. Wiem że to dziwne ale ja taki jestem i mi to pasuje

żejakżeco : Każdy człowiek jest inny i patrzy na co innego , dla mnie wygląd nie ma znaczenia bo wiem że z wyglądem się nie da nic zrobić. Jeżeli ktoś jest córką niskich rodziców to nie będzie wysoki Jeżeli ktoś urodzi się z twarzą która przypomina człowieka z niedorozwojem umysłowym to też nic temu nie zaradzi. dlaczego więc taki człowiek ma być w tyle ? Bo co ? Bo miał pecha ??? Przecież to chore !