Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PKO BP czy PEKAO SA

PKO BP czy PEKAO SA

Polecane posty

Gość PKO BP czy PEKAO SA

który lepszy? gdzie macie konto?

Gość tylko nie to
Kurwa przeciez to banki dla emerytow sa !!! :-D

Gość w pko zawsze kolejki
i im sie systemy posrały ostatnio w bankach i obsługa kuleje na maksa. beznadzieja. i wiecznie wciągające karty bankomaty. z dwojga złego lepiej pekao.

Gość PKO BP czy PEKAO SA
Wiem że zarówno jeden jak i drugi to tragedia, ale nie każdy mieszka w Wa-wie ludzie, a chciałabym mieć bank, który jest w moim mieście. Trudno, zachwycona nie jestem ale do wyboru mam tylko te 2.

Gość ja mam inteligo
czyli tak jakby pko. masakra, drogie w obsludze jakna internetowe jest. karty mijeszcze nigdy nie zzarlo(odpukac), ale czesto mam takie akcje: na koncie 500zl, wybieram 300. na koncie zostaje 200, ale wyplata nie ejst zaksiegowana. nadchodzi poniedzialek, ksieguja wyplate, ponownie znika mi z konta 300zl i saldo mam -100zl. dopiero okolo poludnia (czasem pozniej) pieniadze wracaja na konto :o

Gość PKO BP czy PEKAO SA
Wiem że z Inteligo są cyrki, bo moja siostra je ma i narzeka na to samo co ty. Plus na częste przerwy techniczne w dostępie. Już nie wiem co wybrać, jedyna inną opcją jest mBank ale nie jestem przekonana do banku, do którego w razie czego nie mogę pójść w razie problemów. Moze ktoś się wypowie na temat mBanku???

Gość ja mam inteligo
ALE W PRZYPADKU MASZ TE SAME PLUSY CO W INTELIGO :) tyle, ze jest taniej i sprawniej (brat ma, bede miec i ja). zalatwienie spraw jest prostsze wlansie dla mnie. bo wsio przez neta lub telefon (czyli kiedy ja chce i nie trzeba stac w kolejkach, isc czy jechac do banku). Co trzeba przyhcodzi poczta (karty do bankomtu, karty kodow). a jk trzeba cos zlatawic z podpisem (np. zalozenie konta) to kurier mi do domu przyjezdza :)

Gość PKO BP czy PEKAO SA
Na stronie mBanku jest napisane, ze przed dokonaniem zakupu przez internet trzeba do nich dzwonić żeby ustalić limit takiego przelewu. Czy wywstarczy ten limit ustalić raz czy trzeba do nich dzwonić przed każdymi zakupami???

Gość jhg.j
z dwojga już lepiej PKO. jest tańszy niż PEKAO SA. i nie ma problemu z wyciągnięciem kasy. w PEKAO czesto nie da się kasy wyciagnać bo niby problemy z obsługa centralną. Zreszta nie warto

Gość gość
fhjRDd7go7WwIqVOTpvk0Swd