GośćSalowa 13 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, WywâloneJaja napisał: Myślę że koprowska utonela. Mąż ją zabił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 28 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, laserdance napisał: Na 100% nie pamiętam czy pisała że ma 40 ale na pewno potwierdzała i nie negowała. Dziwne że teraz macie spin o to jak latami potwierdzaliscie Nie pamiętam ale na pewno nawet jak ma 45 to co w związku z tym? Sami jesteście po 30 a się zachowujecie jak 18 latkowie przekonani że będziecie wiecznie młodzi. Żałosne przegrywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 24 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, GośćSalowa napisał: Koniecznie poproś o blika, napewno zrewanżuje się zdjęciem meblościanki Na pewno * 🫦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 35 Napisano 1 minutę temu 6 minut temu, VenusHorizon44 napisał: O pewnych rzeczy trzeba zapomnieć bo to krindz jak się prezyl do lustra Malutki nigdy się nie musiałem prężyć by uwypuklić swoje walory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 1 minutę temu 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: raczej sklep z mężami (FOMO/FOMBO) Są sklepy z mężami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 28 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, GośćSalowa napisał: Mąż ją zabił Śniło mi się co innego ale zobaczymy co wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 93 Napisano przed chwilą 9 minut temu, BellaS napisał: bieganie za mną i wołanie sucha pochwa sucha pochwa to domena twojej żony, pamięć do historii ci szwankuje Pamiętam jak skarzylas się na niskie libido i ze nie chce ci sie pieprzyc z Januszem Kosiarka. Podniecona kobieta jest mokra, wiec to chyba poprawne skojarzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 28 Napisano przed chwilą Ona króla poślubiła czasem bierze jom na fitness huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 15 Napisano przed chwilą 5 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Mam nadzieję, że ty czegoś takiego w domu nie masz, bo za to dzieci odbierają. Kiedyś robiliśmy teraz nie bo z poprzednich lat w piwnicy stoją bez sensu marnować owoce i cukier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach