beziks 306 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: darmowe kino Konsekwencja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 24 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, pan P. wielkim modem jest napisał: Jeszcze przed chwilą poskarżyłaś się na moją reakcję. Dobrze, że zmieniłaś zdanie i już skarżyć się nie będziesz Daj mi spokój babsztylu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 159 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: heloooł! są rzeczy ważne i ważniejsze, a wizerunek na podupadłym forum to rzecz święta martwe, puste, podupadłe. A ruch jak na centralnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, GośćSalowa napisał: Nie wierzę. Pokaż fotkę z wakacji Nie byłam w miejscu, które powali na kolana tutejszych użytkowników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: martwe, puste, podupadłe. A ruch jak na centralnym Zwłaszcza kiedy się interesujesz cudzymi mężami, hipokrytko za 2 grosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan P. wielkim modem jest 13 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Daj mi spokój babsztylu. Generalnie z miłą chęcią, kojarzysz mi się obrzydliwie z alkoholizmem, paskudnym żarciem, totalnym marazmem mentalnym, więc omijanie twojego kontentu nie będzie trudne. Oczywiście, jeśli mi to umożliwisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1133 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: heloooł! są rzeczy ważne i ważniejsze, a wizerunek na podupadłym forum to rzecz święta Psychiatra miałby tutaj pełne ręce roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, beziks napisał: Nie byłam w miejscu, które powali na kolana tutejszych użytkowników. Lubię ładne widoki. Ja wrzuciłam zdjęcia i dowiedziałam się, że mam w domu biedę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 178 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, beziks napisał: Konsekwencja. kino "Konsekwencja" - ładna nazwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, GośćSalowa napisał: Miecz się odpala tylko na magiczne słowo <meblościanka>I wtedy wiadomo na co go stać On tylko udaje, że go to rusza. Robi to tylko dla zasady, bez prawdziwych emocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 178 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, beziks napisał: Nie byłam w miejscu, które powali na kolana tutejszych użytkowników. rybakówka d... nie urywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Tweed Lush napisał: Daj mi spokój babsztylu. I nawet mojego hełmofonu i łysiny się nie czepiasz upadła tutko bez kondycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, GośćSalowa napisał: Zwłaszcza kiedy się interesujesz cudzymi mężami, hipokrytko za 2 grosze Kto się nie interesował lub nie interesuje życiem innych ludzi niech pierwszy rzuci kamień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 35 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, GośćSalowa napisał: Ale to ty się czepiasz, pod płaszczykiem ironii, a od spodu lajkuje ameba Jeż. Wczoraj byłeś bardzo ciekawy, czy mam cycki do ziemi, więc ci odpowiem =Że nie mam i nie są tak wielkie jak twojej byłej kochanki Szynszyli. Przykre, że musiałeś poprawiać po Makaronie A salowa cały czas wyzwiska i intrygi ale to "incele" są złe. Na to salowa: potrzymajcie mi piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 24 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, pan P. wielkim modem jest napisał: Generalnie z miłą chęcią, kojarzysz mi się obrzydliwie z alkoholizmem, paskudnym żarciem, totalnym marazmem mentalnym, więc omijanie twojego kontentu nie będzie trudne. Oczywiście, jeśli mi to umożliwisz. Ple ple. Utkaj rurę. 🪠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 178 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, beziks napisał: Kto się nie interesował lub nie interesuje życiem innych ludzi niech pierwszy rzuci kamień. widocznie najlepiej mieć takiego męża/żonę, że ludzie się tylko skrzywią z obrzydzeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, beziks napisał: Kto się nie interesował lub nie interesuje życiem innych ludzi niech pierwszy rzuci kamień. Ja nie. A mimo to mam tutaj najwięcej hejtu. Ty i Pokraka nie. Zazdroszczę 2 minuty temu, beziks napisał: On tylko udaje, że go to rusza. Robi to tylko dla zasady, bez prawdziwych emocji. Jesteś dziś jego rzecznikiem prasowym? Czy może dekoratorką wnętrz i nie ma już meblościanki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: rybakówka d... nie urywa O! Zaczyna się! Ale odkryłam fenomenalną smażalnię turbota. Jak się skupię to może nawet przypomnę sobie jej nazwę. A podczas ostatniego wyjazdu jadłam cudowne kartoflaczki nadziewane wołowiną z kiszoną kapustą. Niebo w gębie. Szkoda, że tak daleko. Edytowano 2 godziny temu przez beziks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 35 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Tweed Lush napisał: Daj mi spokój babsztylu. Płaszczka najpierw sama zaczepia i atakuje a potem się skarży na "hejt". Typowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 3 godziny temu Odrażający poyeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, GośćSalowa napisał: Lubię ładne widoki. Ja wrzuciłam zdjęcia i dowiedziałam się, że mam w domu biedę Moja destynacja urlopowa nie była prestiżowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan P. wielkim modem jest 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Ple ple. Utkaj rurę. 🪠 Problem w tym, że świat nie chce kupić tego, że wciąż jesteś dzieckiem lub nastolatką i takie reakcje załatwiają sprawy Świat cię uważa za ponad 30-latkę, zatrzymaną w rozwoju i bezlitośnie cię rozliczy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 159 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, beziks napisał: Kto się nie interesował lub nie interesuje życiem innych ludzi niech pierwszy rzuci kamień. Muszę sobie dopisać "cudzy mężowie" do zainteresowań w cv, obok pelargoni i przepisów na obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, laserdance napisał: A salowa cały czas wyzwiska i intrygi ale to "incele" są złe. Na to salowa: potrzymajcie mi piwo Nie broń jej. Tobą też się zajmę w stosownym czasie. A teraz idź po dojarke, bo masz nabrzmiałe cyce. Czepiasz się mojej matki i nle będę udawac, że nic się nie dzieje, kiedy bronisz prostytutkę Nie jestem twoją koleżanką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2590 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, GośćSalowa napisał: Ale to ty się czepiasz, pod płaszczykiem ironii, a od spodu lajkuje ameba Jeż. Wczoraj byłeś bardzo ciekawy, czy mam cycki do ziemi, więc ci odpowiem =Że nie mam i nie są tak wielkie jak twojej byłej kochanki Szynszyli. Przykre, że musiałeś poprawiać po Makaronie Jednak te cycki nie dają ci spokoju I ciągle jeże widzisz a od wczoraj i szynszyle do tego Pilne leczenie koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 32 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jednak te cycki nie dają ci spokoju I ciągle jeże widzisz a od wczoraj i szynszyle do tego Pilne leczenie koniecznie Tobie która widzi w widmoku kogoś kim nie jest a sapie do łysej bo się czuje pewnie bo nikt nie zwróci uwagi na dębilizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 24 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pan P. wielkim modem jest napisał: Problem w tym, że świat nie chce kupić tego, że wciąż jesteś dzieckiem lub nastolatką i takie reakcje załatwiają sprawy Świat cię uważa za ponad 30-latkę, zatrzymaną w rozwoju i bezlitośnie cię rozliczy. Mi się nie chce brudzić rączek, całe szczęście są tu Osoby, które potrafią przywołać do porządku takie gargantuiczne ego jak twoje. Nothing else i can say. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jednak te cycki nie dają ci spokoju I ciągle jeże widzisz a od wczoraj i szynszyle do tego Pilne leczenie koniecznie No właśnie kiedy idziesz się leczyć, że przyciągasz ...bbów? Ja wariatów z wyrokami nie odwiedzam. Wstałaś dopiero? Może odklej diodę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 35 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, GośćSalowa napisał: Ja nie. A mimo to mam tutaj najwięcej hejtu. Ty i Pokraka nie. Zazdroszczę Jak się nie interesujesz jak ciągle się wtracasz w czyjeś sprawy łącznie z sugerowaniem przemocy dumbo czy pravika. A to wierzchołek góry lodowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, GośćSalowa napisał: Ja nie. A mimo to mam tutaj najwięcej hejtu. Ty i Pokraka nie. Zazdroszczę To taki fenomen tego forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach