Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love666

rozmowa love666 i cwirka czekam

Polecane posty

Gość lululum
wymiencie sie numerami gg

no byli w sumie, ale jakoś widze ze tu bywasz to odpisalam :) co porabiasz ja wlasnie zabieram sie za śledzie :)

dokladnie sledziki w occie, a czemu to post? ja probowalam przez tydzien nie jesc tylko pic, tak oczyscic organizm, ale nie dalo sie, zachorowalam i musialam jesc :/ a teraz juz jakos nie mam natchnienia

trzymam linie 178/74/a tu nie wiem w sumie jest niezle nie chce byc na starosc pulchny jak bela zle sie czuje z tym teraz jest dobrze

pewno ze smakuje, caly sloik tych sledzi najchetniej bym zjadla ale staram sie nie zapuścic i tylko 2 na podraznienie podniebienia:) moge Ci zostawic ze 2 sledzie jak bys chcial sie troszke ze mna podtuczyc :P

36>>>a ty jesli wolno chyba ze to tajemnica ???zjem je z ochota a co jeszcze masz dla mnie

mam herbate z miodem, zeby sie nie pochorowac, mnie nie pomaga ale moze na Ciebie bedzie dzialac , 24l. :D

herbatka z miodem dziala na mnie i to bardzo .Przy kominku lub w cieplym lozeczku to jest to czego teraz potrzebuje

jestes to co z tymi twoimi snami .Zainteresowalas mnie bo yo samo przezywam i to czesto

mam faceta, a sny czesto, dziwne sa, az mi czasem glupio przy moim facecie ;/