Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love666

rozmowa love666 i cwirka czekam

Polecane posty

JA MAM BARDZO erotyczne i czesto sie staje ze mi sie ulewa przy mej zonie wlasnie wtedy tez sie kryje jak moge najlepiej ale nie zawsze wychodzi no i wpadka ..

teraz jestem daleko bo pracuje na samym Rowniku jeszcze 13 dni i wracam

no ja ost mialam dwa pod rzad, jeden to z nieznajomym nad morzem w toalecie w jakiejs restauracji, bylo czadowo a ten drugi to z moim facetem snilo mi sie ze jest koniec swiata i ze tylko my sie ostali i ze sie znowu rznelismy :) sny sa fajne ale nie wiem jak ja sie podczas tych snow zachowuje, mam wrazenie ze sie ruszam jak przy normalnym kochaniu

Ja to sie ruszam i to sporo niekiedy to nawet ocieram sie o tyleczek mej zony wiem o tym bo czasami sie budze ale jest juz po wszystkim i sie przebieram ....a wierce sobie za ropa i gazem

zona w Polsce ale czesto ze soba rozmawiamy na tlenie i sa to fajne rozmowy czasem o sexie

to pewnie 'głodny' jestes:) dlugo juz tam siedzisz? pewnie bedzie mega sex jak wrocisz :)

ja mam sen z moja przyjaciulka ciagle sie powtarza ze wypina mi pupke i nozki rozklada co najmniej dwa razy w tygodniu

no ja raz mialam z moim znajomym sen.. ale jak go zobaczylam nastepnego dnia to czulam jakis dziwny wstyd, jakby to nie byl sen.. ale on nic o tym nie wie wiec bez obaw:) wlasnie jade w sobote na wesele, wynajety jest dla gosci hotle, wiec znow oczywiscie po sexie , cos mi sie przysni :) moze z panem mlodym

zawsze jest mega gdy dzieci spia to tam gdzie jestesmy najczesciej to jest kuchnia zdzieramy ubrania tak bez kapania szal cial to malo powiedziane jest zawsze taka mokra i jak to ona mowi wyposzczona

Gdy sie raz obudzilem po takim snie to patrze a zona mi sie przyglada z rana i pyta "co ci sie snilo zboczuszku "i tak patrzac na me mokre bokserki zciagla je i go dopadla ustami i ja potem tez strzelilem jak mlodzieniaszek

Gość love okazala sie publiczna dzi
wą, dobrze ze nci nei zacząlem z nią kreci...zalosne

kochamy sie czesto w tygodniu z 8-9 razy lubimy ezperymenty to nas podnieca

a z rana najlepiej ponoć dla faceta, mojemu sie nigdy nie przytrafilo przy mnie przez sen wystrzelic ale czesto mnie maca, mowi ze 'niechcacy' ale ja Go wtedy dopadam na jakiś szybki numerek... mysle ze to Jego sny, masz jakies dziwne miejsca gdzie sie kochales :)

do pomaranczowego kolegi powyzej - nie mial bys najmniejszych szans na krecenie ze mna, jak wszyscy tutaj zreszta ale pogadac mozna :)

przed pewnym kinem w parku byla laweczka ja w spodenkach ona w miniowce tak siedziala na mnie okrakiem i sie calowalismy jak poczula ze mi rosnie cos w nas wstapilo i sie kochalismy .Rozsunalem majteczki na bok spodenki me na dol i wszedkem w nia tak do samego konca.I jeszcze w pociagu to byl juz oral .A ty jak tam z toba bylo ?

to wszystko z obecna ma zona czujemy do siebie taki pociag ze ciezko jest samemu

z moim facetem, na 1 roku studiow, na 1 zjezdzie w jakims schronisku mlodziezowym pod prysznicem, meskim oczywiscie z przezroczystymi kabinami, bylo wesolo bardzo i namietnie i uroczo, duzo bylo takich akcji nietypowych ale ta jakos mi najbardziej utkwila :)

my w domu sie czesto tracamy i jak jest okazja to sie za siebie zabieramy .Jakis miesiac temu byl nasz pierwszy anal i tak bardzo nam sie to podobalo ze 2 dni temu pisala ze czeka na powturke .Ja na sama mysl caly drze !!!!!:)🌻

no nie kazda kobieta to lubi, ja nie narzekam :) to dobrze ze zycie erotyczne wspolgra z cala reszta, pelny sukces, nie wyobrazam sobie jak mozna czekac az do slubu z tym.. i po slubie wielki ZONK, porazka na calej linii

my nie czekalismy od pierwszych dni poznania szlismy na calosc zadnej gumki itp.wiedzielismy ze to jest to ta osoba na ktura czekalismy

czesc ciotka dawno Cie nie widzialam tutaj, rowniez pozdrawiam 🖐️, no my tak z grubej rury to nie, bo ja mloda bylam to nakrecalam sie przez 2 miechy a potem to juz poszlo :) dlugo juz jestescie malzenstwem?:)

jestesmy razem juz 9 lat ponad a malzenstwem 8 ale ciagle ploniemy do siebie nic sie nie wypala ...ona mlodsza jest o 7