Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love666

rozmowa love666 i cwirka czekam

Polecane posty

ostatnio biore ja na stole ona szeroko mi nogi rozklada a ja w nia wchodze tez lubi czasami ostro jakis czas temu mmniala taki orgazm ze sie poplakala i mnie tak scisnela ze wyjsc z niej nie moglem

jasne ze sie nie gniewam ja tez teraz prysznic i lulu dzieki za rozmowe DOBRANOC MOKRYCH SNOW CI ZYCZE 🌻:)PAPA

heheh pewno :) jak razem to razem, rowniez zycze kolorowych i mokrych :) pozdrawiam dzieki za rozmowe

jade dzisiaj na wesele, nie chce mi sie zbytnio, dopiero co wstalam zaczynal mi sie sen znowu, cvzesto mi sie sni kolobrzeg ale tym razem nie doczekalam konca bo ktos mnie zaczol gonic ...

szkoda wiesz co ja to zrobilem sobie tak jak oniecalem nawet wiecej tak mnie podniecilas ...teraz tylko w dzien bede tutaj bo nocami praca .Jak bedzies gdzies tutaj to zaczep mnie czasem 🌻

zaczepiam Cię cwirku :) zaczynam szykowania, wlasnie skonczylam depilacje broszki, dla odmiany jest paseczek :)

to fajnie wygladac musi a podniecasz sie przy goleniu broszki . Sama ja golisz czy ktos :)

zawsze sie podniecam jak sie gole :) dziwnie byloby sie nie podniecic wlasna brocha ;) a Ty sie podniecasz? gole sie sama jak narazie, raz tylko moj facet mi pomogl :)

je to swojej zonie sam gole i tak sie przy tym podnieca nieraz ze ja z taka pianka na lonie czasem biore albo robie jej palcuweczke . Ona kuca w wannie i rozszerza uda otwiera swa cipcie i to nas podnieca .Zawsze gdy jej obcinam cipcie to mi kutasek stoi.Nogi tez jej gole ale tylko w lato .Zima ma futerko co bardzo w niej mnie rajcuje

tak a to dlaczego czy to cie rajcuje bo mnie bardzo ...tez tak sobie robisz sama👄

to co nie golisz sie jak obiecalas? Ty wiesz ja uwielbiam je moze to zboczenie -eeee-raczej nie Poorostu na sama mysl o zarosnietej cipce maj zony dostaje dreszczy namietnosci ..Bardzo lubie patzec wiec kochamy sie przy swietle .Patrzymy na siebie i to jest podniecajace.:)

czekam na te chwile z tesknota wielka czekam za ustami, w pocalunkach zrosnietych czekam za piersia, na mej piersi czekam za lonem ,do lona zlaczonym . czekam czekam czekam

powiem ci, że cię kocham, opowiem jak za tobą tęsknię, przyznam, że dobrze wyglądasz, potwierdzę jak mi z tobą jest dobrze. Będę mówił, że wszystko jest prawdą, będę czekał na twój telefon, Nie! Kłamię! Kocham cię szalenie, tęsknię za tobą, z miłości płonę, aż po prostu spłonę i będę spalony, a potem na wieczność już zadowolony