Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość red marry

Ciąża czy stres???

Polecane posty

Gość red marry

Właśnie skończył mi sie okres, a mimo to dziwnie sie czuje. Mam jakies dziwne bole brzucha i nadal sie stresuje, ze moze to byc ciaza. :-( Do wytrysku nie doszło w moim organizmie, ale kilka pchniec jednak miało miejsce, a ze był to moj pierwszy raz, wiec było to raczej nieudolne. To był moj 17 dzien cyklu, a cały trwał 26 dni. W niedziele przeprowadzam sie do innego mieszkania, bo zaczynam studia i mimo wszystko troche sie stresuje. Czy to moze byc przyczyna tych dziwnych boli??

Gość red marry
nikt sie nie wypowie??

Gość tollla
przecież są testy ciązowe.....po co się martwisz i myślisz?zrob test i po myśleniu:)szkoda nerwow.

Gość red marry
ale na co wskazuja moje objawy? i ta miesiaczka...

Gość malennka
zapalenie jajnika, ciaza, stres, zblizajacy sie okres hmm nieprawidlowa budowa mozna wymieniac bez konca, idz do ginekologa jak nie masz pewnosci i niepokoi cie ten bol moze to tylko stres moze cos powazniejzego tak nawiasem mowiac przez internen nikt ci diagnozy nie postawi

Gość red marry
ale ciaza mimo, ze pojawił sie okres??

Gość malennka
niektore kobiety podczas ciazy w pierwszych miesiacach nasdal miewaja krwawienia wiec wsyztsko mozliwe. jesli dostalas okres i tym samym wykluczasz ciaze to po co sie stresujes ze mozesz byc w ciazy, bledne kolo moze to tylko stres zwiazany z przeprowadzka a moze objaw powaznej choroby