Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita.

od kiedy działaja tabletki anty?

Polecane posty

Gość julita.

czy mogę sie bezpiecznie kochać bez gumki od samego początku? zaczęłam brać microgynon 21 to moje pierwsze tabletki i za bardzo nie wiem czy nie wpadnę...

Gość goopya picz
ulotki przeczytac nie potrafi, do lekarza gęby nie otworzy a za bzykanie sie bierze... pooste shmacisko

Gość julita.
posłuchaj chamie! w ulotce tego nie ma a do ginekologa nie mogę sie dodzwonić

Gość inkalol
od pierwszego dnia jestes zabezpieczona, mozesz byc spokojna

Gość Mądrzejsza29
Nieprawda, żadne tabsy nie dają gwarancji od pierwszego dnia.Zawsze jest okres 7 dni karencji czyli zabezpiecz się dodatkowo gumką np. po 7 dniach jestes juz bezpieczna, choć niektórzy lekarze uwazają ze przy pierszych tabletkach okres ten wynieść powinien 2 tygodnie..

taaak, a niektorzy mowia, ze dopiero po calym opakowaniu jest sie zabezpieczonym, ze dopiero po 3 tez slyszalam. Ja wspolzylam od 3 tabletki i nie jestem w ciazy. Lekarz powiedzial, ze od pierwszej, tak tez bylo na ulotce i ja nie mam powodu zeby nie wierzyc. I jest dobrze.

jesteś zabezpieczona juz po 1 tabletce... oczywiście wypadałoby zaczekać pare godzin żeby zaczęła dobrze działać :)

Gość anciacho
zabezpieczona od pierwszej tabletki. pozatym 1 tabletke bierze sie w 1 dniu okresu, a nie jest to moment w ktorym kobieta jest plodna. wiec spokojnie.

Gość malennka
Mądrzejsza29 Nieprawda, żadne tabsy nie dają gwarancji od pierwszego dnia.Zawsze jest okres 7 dni karencji czyli zabezpiecz się dodatkowo gumką np. po 7 dniach jestes juz bezpieczna, choć niektórzy lekarze uwazają ze przy pierszych tabletkach okres ten wynieść powinien 2 tygodnie.. a skad ty zes takie bzdury wytrzasnela eh z takich bzdur potem sie biora niedomowienia