Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daga123

Dieta NEW_ YORK!!!

Polecane posty

Gość Daga123

witam.. stosowalam juz glodowki -3 dniowe po ktorych ledwo zylam, i inne diety w ktorych nie moglam wytrzyymac ..od jutra zaczynam ta i chce wm pomoc...bo ta dieta jest super.. a z kad ta pewnosc myslicie:) bo ostatnio moja kolezanka i jej mama sie nia odchudzaly i obie wygladaja teraz kwitnaco , corka schudla 7kg a mam 6kg pogadlam z nimi daly mi ta ksiazeczke i zaczynam jutro, dla niewtajemniczonych to dieta z joya podam wam linka i zapraszam od jutra zaczynamy!!! Powodzenia

Gość Daga123
http://s142.photobucket.com/albums/r106/Edyt ka_MGZ/DK/ a i dodam ze ju na allegro sobie zamoiwlam tani koktajl proteinowy..narazie bede jechala bez koktajlu a pozniej jak mi przysla to z nim ;) one tez pily koktajl przewaznie raz dziennie zamiast posilku -to jets dobre jak sie chce szybki posilek i niema sie co zrobic w danym momencie..np rano gdy sie spieszymy

Gość Daga123
nie wiem..czemu niechce sie otworzyc adres jest dobry:( .. to w wyszukiwarke wpisz dieta joy nowojorska

Gość milencia87
hey ja wlasnie dzisiaj mam pierwszy dzien na tej diecie:) zobaczymy jakie bede miala efekty, powinno sie tez cwiczyc ,ale niektorzy chudna bez cwiczen ja tak w miare mozliwosci bede cwiczyla w necie jest duzo o tej diecie, a i ksiazki sa tez o niej, ja mamtylko gazete i zamowilam koktajl waniliowy:)

Gość mlodaGerka
to jest super dieta!!! Dzieki niej..wkoncu ciesze sie zyciem..i odzyskalam dobra sylwetke i zaczelam tez wiecej sie ruszac..bo cwiczenia sa wskazane w tej diecie. ale jest ona dla osob zdeterminowanych i chcacych ...cos wkoncu z soba zrobic. ja bylam na niej przez miesiac lacznie schudlam 12kg:) a po diecie nie mam jojo..bo sie zaczelam zdrowo odzywiac jem tylko ciemne pieczywo ,makaron i ryz a slodycze i inne rozpusty tylko w weekendy

Gość milencia87
juz mam 1 kg mniej po pierwszym dniu:) czyli dziala hehe dzisiaj dodam wecej ruchu a na sniadanko zjadlam omleta z szczypiorkiem II sniadanie -10 migdalow jak narazie czuje sie najedzona ---super!

Gość Daga123
hey u mnie dieta idealnie:) dzisiaj zaczynam 2 dzien:)

Gość Daga123
dzisiaj 3 dzien i mam 1,5 kg mniej:) na obiad warzywka z patelni.. pozneij salatka niskokaloryczna..ta dieta jest super ..a po obiedzie dlugii spacer:) szkdoa ze nikt tu sie nie odchudza ze mna,.. bo fajna ta dieta naprawde..ale skoro wy wolicie inne wasza sprawa:) ja znalazlam swoj sposob na odchudzanie:)

Gość kesjaa
jutro zaczynam:) ta dietke duzo o niej czytalam i chce sprobowac

Gość Daga123
no no:) mam juz 2,5 kg mniej:) zajebiaszczo..witam kesjo:) a ja pije koktajle i jadam tunczyka z warzywkami.. top najczesciej hehe i no jeszcze omlet;;;;

Gość kesjaa
moj pierwszy dzionek:) ranokoktajl.. i blonnik w proszku.. ,pozniej 10 migdalow jako przekaska..teraz trzeba pomyslec nad czyms bardziej sytym..ale mysle ze blonnik dziala.nie jestem bardzo glodna..i bede go jesc wieczorem, zamierzam jeszcze kupic tabletki z octem jablkowym

Gość kesjaa
Super.. zjadlam nie duzo..i po blonniku niechce mi sie wcale jesc tak jak zawsze wieczorem:) z ledwoscia wypilam na kolacje koktajl z 2 lyzeczkami dosypanego blonnika o smaku malinowym, czadowo..teraz bede zawsze jadla blonnik wieczoriem,a od rana planuje ocet jabulkowy na poprawe przemiany..ale musze go kupic dopiero. Bardzo chce schudnac i nie miec jojo;) mysle ze ta dieta i ograniczenie jedzenia za sprawa blonnika mi pomoze.. bo glod i ssanie w brzuszku to czesty powod przerywania diety..a po tym koktajlu slodkiego mi sie niechce a zawsze przepadalam za slodyczami

Gość kesjaa
kolejny dzien pawie zaliczony..chcialbym juz widzec rezzultaty ale to za wczesnie:(

Gość kesjaa
troche mam dzisiaj ciezki wieczor..glod mnie meczy:( i smutno tu bo nikogo niema na tym temacie...gdzie jestescie??? chyba zaraz musze sobie blonnik przygotowac.bo neichce nic spartaczyc