Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociak555

ochydna sperma

Polecane posty

Gość a jak wypluwasz
jak wypluwasz to tez przecież czujesz jej smak w ustach

Gość mnbmn
mam ten sam problem. raz tylko polknelam. jezu od razu mi sie przypomina jej wyglad i jak sie ciagnie. zaraz zblusuje

A mnie na religii ksiądz mówił że oral nie jest grzechem jedynie wtedy gdy traktuje się go jako grę wstępna do stosunku który może prowadzić do zapłodnienia :classic_cool: i skąd oni to wiedzą :o

Mnbmn, kiedy facet ma wytrysk w twoich ustach to nie "ciamkaj", tylko od razu połknij. Nie myśl nad tym jak to smakuje i jaką ma konsystencję.

Gość mnbmn
moj facet radoche mial jak ze sie w koncu odwazylam. ale zrobilam to tylko dla niego. zawsze mowilam ze nigdy w zyciu nie zrobie 2 rzeczy. nie polkne spermy i nie bede sie kochac analnie. 1 zalatwione z tym drugim bedzie gorzej. boje sie bardzo...

Gość mnbmn
kurde jak ja od razu mam odruch wymiotny...

dla mnie seks analny jest super ekstra odlotowy i lubie się kochać w ten sposób ale ta sperma nmie doslownie przeraża i to bedzie pewnie jedyna rzecz której nie spróbuje

Gość mnbmn
a mnie wlasnie on przeraza. mozesz mi napisac jak to jest?

Mnbmn, seks analny wcale nie jest straszny. Odpowiednie nawilżenie, odpowiednia doza delikatności i się uda. Kociak555, sperma nie jest trująca. Przeciwnie - zawiera wiele substancji odżywczych. Nie powinnaś się jej bać. A smak...możesz zwyczajnie zignorować.

Gość mnbmn
ja sie boje bolu z tym zwiazanego i ze jego penis sie zabrudzi

Gość ekati
poproś żeby najpierw sam spróbował jak to smakuje spuść trochę do jakiegoś naczynia albo na talerz.. jestem pewna że potem zmieni zdanie...

Nawilżenie stosuje się właśnie po to żeby cię nie bolało. Zresztą jestem przekonany że wytrzymasz, nawet gdyby trochę bolało. A co do jego penisa, to jego problem. Przecież on wie o jaki seks cię prosi, prawda ? Jeżeli się zabrudzi, to pójdzie się umyć i wszystko będzie OK.

Gość vhmgfjh
my z mężem spróbowaliśmy seksu analnego... ja nie czułam nic ani bólu ani przyjemności... a on jak skończył i wyszedł ze mnie to mu się na wymioty zaczęło zbierać... jednogłośnie postanowiliśmy: nigdy więcej

Gość mnbmn
boje sie kompromitacji... jakos nie moge sie przelamac...przyjemne to chociaz?

Z przyjemnością podczas seksu analnego bywa różnie. Zazwyczaj przychodzi dopiero po pewnym czasie.

Gość mnbmn
jak to po czasie?

Tzn. gdy przyzwyczaisz się do analnej penetracji na tyle aby przestać odczuwać początkowy dyskomfort. Najważniejsze jest abyś była rozluźniona i aby facet wchodził w ciebie powoli.

na początku boli wiec jak w ciebie wejdzie to niech na od razu wyjdzie Jak wejdzie drugi raz wtedy bol jest mniejszy wiec sama sobie troche dogadzaj ręka ale ten pierwszy raz niech zadługo nie trwa bo możesz sie zrazić ale zkażdym następnym seksem próbujcie to robic coraz dłużej Muwie ci potem ten ból bedzie bardzo przyjemny

Gość mnbmn
kiedys probowalismy ale tak nie do konca. wchodzil bardzo powoli. calowal mnie w glowke i piescil. tak delikatnie to robil z enawet nic nie poczulam. chwile pozniej kazalam mu wyjsc... jakas taka spieta jestem

Zapewne w tym właśnie problem. Zrelaksuj się. Kiedy już w ciebie wszedł, powinnaś pozwolić mu zostać.

Gość mnbmn
wiem ze glupio zrobilam.strach mnie sparalizowal wtedy. on nalega a ja zmieniam temat...

Gość mnbmn
dla mnie osobiscie gorszy chyba jest seks analny. to cholerswto zawsze czym zapijesz...

Mnbmn, sróbuj rozwinąć z twoim facetem ten temat, a nawet zachęcaj go do kolejnej próby. Pozytywne nastawienie ma duże znaczenie. Zobaczysz że jeżeli tylko będziecie wytrwale próbować, to uda wam się. Kociak555, nie myśl o tym że to sperma. Potraktuj to jako cząstkę swojego mężczyzny. I tą tę bardzo zdrową cząstkę.

Gość jcufna
Ja kiedyś przyjęłam do buzi i natychmiast, bez połykania z całą zawartością ust pocałowałam go. Gdybyście widziały jak wyrwał do kibelka haftując po drodze.:D:D:D Jakoś więcej nie prosi mnie to to. Nie wiem, dlaczego. :O