Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dwudziestodwulatka22

Mam 22 lata i pragne PRAWDZIWEGO DOJRZAŁEGO mężczyzny !!!

Polecane posty

Nie wiem co sie ze mną dzieje od kilku dni ... Otóż mam 22 lata . W Wieku 16 lat poznałam swojego obecnego chłopaka , byłam nieśmiałą dziewicą po 2 latach oddałam mu się ... Nasz związek miał wzloty i upadki ... 2 razy rozstawaliśmy się i on miał inne dziewczyny a ja innych chłopaków ... powodzenie mam bardzo duże jestem szczupłą i dość atrakcyjną dziewczyną ... miałam kilku chłopków z którymi się spotykałam ... chcieli zaciągnąć mnie do łóżka niestety ja byłam stanowcza i z żadnym innym tego nie zrobiłam nie chciałam aby nazwano mnie \"Łatwą\" tak wiec .... na pozór zadbana , atrakcyjna dziewczyna która mogła by mieć prawie \"każdego\" w łóżku była tak na prawdę tylko z 1 facetem w łóżku. Wróciliśmy do siebie i dobrze nam się układa za 2 lata planujemy ślub... Ale od kilku dni coś się ze mną dziwnego stało marze o dojrzałym facecie dużo straszym odemnie , chciałabym z takim spróbować zobaczyć jak to jest i poczuć się prawdziwą kobietą w ramionach takiego faceta... wiem że to sie nie spełni bo było by to równoznaczne z utratą chłopaka ... niewiem co mam robić nie moge spać .... marze i śnie o nieznajomym z którym sie kocham ... i niejest to napewno młodzieniaszek tylko prawdziwy męzczyzna :) Czy jest tu jakaś dziewczyna która miała podobnie .... co byście mi polecili aby głupoty wyszły mi z głowy ?? :(

czy do końca życia jestem skazana na tą niepewność i marzenia ?? kiedy mi to przejdziee

Gość niuko
ja mam 25 lat i jestem prawiczkiem

Gość sdfdsf
czesc, mam 13 lat, to kiedy sie spotykamy?

widze że gówniarze jeszcze spać nie poszły ...

Gość niuko
chcialbym dziewice na dziewczyne.

niuko w tycha czasach napewno bedzie Ci trodno

Gość niuko
no wiem dlatego szukam wsrod mlodszych , bo w moim wieku to malo dziewic .

buhahah bo myślisz że każda jest taka że leci na kase.... wielkie LOL

a pamiętaj że to facetowi jest trudniej złapać kobietę do łózka niż na odwrót

to widocznie trafiasz na tanie dziwki dla których ważny jest Twoj portwel .... ja nie potrzebuje bogatego faceta bo sama potrafie zapewnić sobie wszytsko finansowo ... ale Twoje zdanie mnie nie obchodzi sama lepiej wiem czy lece na takich czy nie

Gość niuko
ja lece na dziewice.

Gość coś ci powiemm
SNK---> ty kłamliwa gnido. Prawdziwy SNK ma 27 lat, jakieś kompleksy leczysz, że sie pod niego podszywasz?:D

nie będe rozmawiać z idiotą poziomu gimnazialisty ...

Gość ale ja nie rozumiem o co chodz
:O Chwalisz się, żalisz?:O Ja też jestem szczupła i zadbana, mam 24 lata i nie spałam z nikim. BO nie miałam ochoty. Tez potrzebuję prawdziwego mężczyzny, nie jakiegoś tchórza, który nagle zawija ogon pod siebie, nie odzywa się więcej, mimo że spotykał się ze mną pół roku i np. twierdził, ze się zakochał:O A niestety faceci tacy są- szkoda na nich czasu, po co zaprzątać sobie głowę głupotami?:O Ale nie rozumiem, co to za problem szczerze mówiąc:O Jak cię nie satysfakcjonuje twój chłopak, to po co z nim jesteś?:O Chcesz się pochwalić, że masz nieziemskie zasługi, bo jesteś szczupła a się nie puszczasz?:classic_cool:

Gość coś ci powiemm
A ty koorwiarzu cale dnie spedzasz na forum dla zakompleksionych gówniarzy onanistów:d, czytaj F23:D. Tak, tak smieciu, wypieerrdalaj skąd żeś przyszedł:D

nie to ze na pisalam o swoim wyglądzie to nie znaczy ze chce sie tym chwalić.... pomyśl na tym forum jestem anonimowa nie muszę sie chwalić bo po co..... napisałam to bo sądzilam ze będa leciały komentarze " pewnie pasztet z Ciebie i nikt Cie niechce" itd.... nieznasz kafe .... każdy sie wyszukuje takich rzeczy i odrazu próbuje dowalić jakimś tekstem

Jeśli to do mnie, chociaż wątpię, to wyjmij najpierw rękę z majtek😴

No dobra, ale moim zdaniem jeśli nie jesteś zadowolona, to nie powinnaś brać ślubu i deklarować, ze będziesz z kimś całe życie, jeśli nie masz do końca na to ochoty. Takie jest moje zdanie🖐️

Nie mam górnej jedynki :classic_cool:

Gość coś ci powiemm
Nie do ciebie, tylko do tego choojka, koorva, pseudo doktorka bez matury SNK:D. Na takich leszczy jak ty SNK mamy tu wyjeebane, możesz juz sie oddalić w radosnym pląsie:D

jestem zadowolona , i czuje sie z nim wspaniale ... pisałam że to uczucie mam dopiero od kilku dni i dlatego niewiem co sie ze mną dzieje....

a chłopaka kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego...

nie ... ale od tygodnia sie nie widzimy bo on pracuje :(

acha rozumiem...... tesknisz za nim i wyobrazasz siebie w ramionach dojrzalego mezczyzny.....jednak nie rozumiem:P

nie rozumiem,skad w was tyle nienawisci i checi dowalenia innym? ŻAL do autorki: niep rzejmuj sie tymi patałachami :D a jesli chodzi o topic...ja tez tak mam,czesto,tyle,ze ja nie mam staelgo partnera Mysle,ze to Ci minie. Daj sobie moze jeszcze troche czasu,zanim wyjdziesz za mezczyzne zk ktorym jestes