Fajniutka...20 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Witam wszystkich, jak wiecie mam problem a chodzi o to ze mój kolega chciałby przesłać mi pieniądze z Danii do UK na moje konto w banku Lloyds. Problem polega na tym ze nie wiem jak wygląda mój cały numer konta. :( wiem że początek ma być GB później potrzebne są jakieś dwie cyfry o których nie mam bladego pojęcia następnie wpisuje sie LOYD potem sort code i ten krótki numer konta. Te dwie cyfry spędzają mi sen z powiek nie wiem co robić, w banku sie nie dogadam bo zbyt dobrze angielskiego nie umiem. Moze ktoś z Was był w takiej sytuacji? Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje. Z góry dziękuję i pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tfgetyry Napisano Wrzesień 26, 2008 sort kod ma 3 cyfry z tylu karty a konto numer 6 cyfr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajniutka...20 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 sort code ma 6 cyfr a numer konta 8 :) a razem powinno być 26 znaków, potrzebuje tylko 2 cyfr po literkach GB zna się ktoś na tym?? proszę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tfgetyry Napisano Wrzesień 26, 2008 sort kod ma 3 cyfry z tylu karty;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gusiaq 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 zadzwon do banku i popros o podanie numeru IBAN i on ten nr musi wpisac jak bedzie robil przelew:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajniutka...20 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 kolego tfgetyry jak nie wiesz to sie nie udzielaj, ten nr z tylu karty to numer CVV (Numer CID) a nie zaden sort code !! nie mieszaj prosze cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajniutka...20 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 wlasnie iban mam tego oddzialu LOYDGB21263 tylko nie wiem jak go wpisac, moze Ty wiesz jak ma wygladac caly nr konta?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach