Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Randka*

Randka w Rzymie.

Polecane posty

Gość Psedłonim_Spełniona kobieta
To nie są insynuacje ale wynik obserwacji, który się wziął na podstawie posiadanego doświadczenia życiowego. :-)

Dobra, Tamari, za dużo czasu Ci poświęcam. Prześlesz swoją fotkę, czy tego nie zrobisz?

no coz czasami to doswiadzenie przeszkadza bo masz skostniale poglady:) mozna Cie jeszcze skorygowac?:P

Terefere, Tamari. :-) Najpewniej jesteś brzydka jak noc i masz poważne kompleksy na tym tle. Jak nie, to nie. Znajdę sobie dość koleżanek, które nie będą się wstydzić swojej fizjonomii. :-) Więcej o Twoje zdjęcie prosić Cię już nie będę i w ogóle ogłaszam publicznie, iż tracę Tobą zainteresowanie. :-) Życzę powodzenia. (Oczywiści na "topiku" możesz zostać. :-)

psedlo miales wyslac pierwszy:P tak poza tym cwaniaczku:D dzieki, ze moge zostac, wzruszylam sie ❤️

Gdyby nią była, Podlizywaczu, dawno byś dostał jej fotkę a z umówieniem się także nie miałbyś najmniejszego problemu. Moim zdaniem to zakompleksiony pasztet. :-)

i dlatego nie dostaniesz fotki tego paszteta bo brak ci cierpliwosci a on tak:) nie jestem na niczyje rozkazy, polecenia itd a moja fotke ma sporo ludzi z kafe np samica, justyna, komiczne, cream brat niedzwiedz, blabla :) nie zamierzam pobijac rekordow w wysylaniu wszystkim jak leci bo takie maja widzimisie

Nie, moja droga Tamari. Pomyliłaś czasy. Znaczy przeszły dokonany z przyszłym. Fotki nie dostałem, ponieważ nie chciałaś mi jej wysłać. Twojego zdjęcia nie dostanę, ponieważ nie jestem już nim zainteresowany. Ot, cała prawda. :-)

BLABLABLA ale krecisz fote to ty miales wyslac swoja 1:) i ciagle zmieniasz a ja mam dobra pamiec tylko ze ja twoja fotka nie bylam zainteresowana nawet przez uno momento:P finito

on mnie nie obraza:) chce mnie sprowokowac:P prosze nie mowic do mnie "moja droga" nie lubie tego wyjatkowo

A czym ją, Samico, niby miałbym obrazić? Tym, że nie poproszę już ją więcej o zdjęcie? A, nie znając jej cielesności, wolno mi ją sobie wyobrażać jako paszteta. :-)

Oczywiście, moja kochana Tamari. Więcej już nie nazwę Cię "drogą". :-)

Gość Ojler
Za dużo wymagań, moja miła Tamari, za wiele oczekiwań. :-) Może zacznij je wnosić wobec apsztyfikanta Nieznenego? Ja nie mam potrzeby dłużej Ci się podlizywać. :-)

to nie wymagania poprostu pisz tamari a daruj sobie moje kochane, drogie itp to chyba nie trudne?? i co sie tak uczepiles nieznanego?:) wietrzysz sensacje tam gdzie jej nie ma?:P

Gość Ojler
Dla mnie nic nie jest za Trudne, najdroższa Tamari. :-) Ale kolejnych Twoich postulatów uwzględniać nie zamierzam. :-)

Gość Ojler
Lepiej by się zastanowić nie nad tym dlaczego ja się przyczepiłem Nieznanego, lecz dlaczego Ty to zrobiłaś?

moj slodki, wspanialy, najdrozszy, cudowny i najmillszy psedlonimie to pozwolisz ze sobie pojde:) mecza mnie przepychanki slowne tego rodzaju papa 👄

Gość Ojler
Ależ nikt tu Ciebie nie trzyma. :-)