Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flirciarz1966

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

Gość hej flirciarz
a mojeż żonci nie chciałbys poderwać?Szukamy kogoś do trójkąta.

Gość hej flirciarz
mogę przesłać fotki na priwa(rozebrane)albo podać namiar na zbiorniku

Gość hej flirciarz
adrenalinę i strach zaaplikuj sobie na bungi.Albo odetnij sobie penisa,będziesz miał strach czy ci odrośnie.W każdym romansie,czy flircie chodzi o seks.Bez ściemy.Ściemą była moja żonka,sprawdzałem ciebie jaki to jesteś kozak.Dupa tam poderwałeś mężatkę-takie masz fantazje erotyczne i trzepiesz kapucyna na każdej odpowiedzi na post.Ot taki twój portret.Flirciaż z ciebie ekstraklasa ,nie ma co

Gość hej flirciarz
masz 42 lata a umysł 10 latka .Lejesz wodę o czymś co banalne jest.Poderwałeś mężatkę-TO KURWA JEST.

Sprawdzian był kiepski nie akceptuję obecności drugiego penisa tuż obok mojego:(( To wykracza poza granicę moich marzeń erotycznych. Dwie kobiety OK :)). Wiesz nawet sikając mam opory w trzymaniu i patrzeniu na własnego fallusa a co dopiero by było z obcym :(( :(( Wymioty i ciężka choroba zupełnie jak na pełnym morzu. Ale nie mam nic przeciwko tym, którzy to lubią.

Gość hej flirciarz
nie,to ty jesteś kiepskim flirciarzem.Sprawdzian był kiepski,przyznaję,ale nawet takiego nie przeszedłeś.Jak nie trzymasz fiuta podczas oddawania moczu to powodzenia życzę żonie podczas mycia kafelek w łazience,no chyba,że sikasz na środku podwórka.Kiepskim jesteś flirciarzem,same przechwałki.Potrzebujesz dowartościowania forumowiczów?Nielicz! Cienias jesteś -przyznaj.

Gość Ona musi byc Toba
zainteresowana musisz spowodowac że zacznie o Tobie Myslec

Gość hej flirciarz
tak,zapewne je masz!Czytając twoje posty odniosłem takie wrażenie-bez wątpienia

Staram się ale nie jest to proste:)) Jest taki jeden temat ściśle ze mną związany, którego pominąć nie może ale czy to zadziała to się dopiero okaże. Nie chcę przegiąć bo naprawdę mi zależy. :))

A tak było miło aż trafił się jakiś mąciwoda. Słuchaj każdy z nas ma kompleksy natomiast to co nas wyróżnia to odwaga do przyznania się ich posiadania. Jasne moim kompleksem jest 176 cm wzrostu

Gość hahaha ale sie usmialam
Flirciarz ktory brzydzi sie wlasnego przyrodzenia. Ty dupek jestes i tyle. Kobieta Cie nie chce a Ty chcesz lezc na sile? Kiepski 2 moim zdaniem .:P

Gość hej flirciarz
hańbą jest podrywać cudze żony,jeśli takimi kategoriami rozmawiamy

Gość hej flirciarz
hahahaale sie usmiałam - podzielam Twoje zdanie

No proszę. Jak tylko trochę prowokacyjnych tekstów się pojawi to zlatują się różne osobniki szukające rozróby. Ale to fajnie coś się zacznie dziać. Zapraszam więcej takiego elementu :))

Gość hej flirciarz
mój fiutek to mój przyjaciel-nigdy mnie nie zawiódł.Tobie chyba nie staje flirciarz,skoro go tak nienawidzisz.Ten twój nick to pomyłka jest

Gość hej flirciarz
Z ciebie to jest ale element,uwierz mi.Czytając twoje posty pękamy z żoną ze śmiechu.NIe planujesz zostać kabareciarzem?

Fiutek to określenie używane przez dzieci, które jeszcze nie wiedzą do czego to służy. Jest już późno dziecko mamusia pozwala Ci na takie zabawy? ::))

Gość hej flirciarz
nie,to jedna z nazw jakie normalni faceci urzywaja do okreslania swojego przyrodzenia.Kiepskim jesteś psychologiem,zreszta tak jak flirciarzem,pożal się Boże

Oj myślę o tym i właśnie przyszedł mi pomysł włączenia do słownictwa określenia fiutek, fiucik, fiutasek. Będzie ubaw niezły. W połączeniu z mężulku pokaż swego fiucika zobaczymy czy dziś coś z tego wyjdzie :)) hahahahaha

Gość hej flirciarz
żeby poderwać kurwę nie trzeba się wysilać.Wsadź jej spory banknot do majtek to zerżnie cię na wszystkie sposoby.I nie kombinuj.Człowieku toż to najprawdziwsza ździra jest

Ale wystarczy tej zabawy. Fajnie było się pośmiać wszystko jednak ma swoje granice, po ich przekroczeniu zbiera mi się na wymioty:((

Gość hej flirciarz
przeczytaj swoje posty od A do Z i spójż na to obiektywnie-uśmiejesz sie po pachy

Gość hej flirciarz
doszedłes do wniosku ,że flirciarz to zbyt na wyrost nick dla ciebie?

Gość hej flirciarz
bajkopisarz1966-proponuję taki

Gość fajne babki poznajecie nie ma
Biorę to pod uwagę ale jak zrozumieć słowa: Po co się pojawiłeś w moim życiu wszystko było proste buhaha, skertyniały mały czlowieczek przezywa za kurwisko odmowiło mu seksu :o hahahah a jak sie wzajemnie nakręcają na miłostki zeby było w tym bagnie wiecej "uczucia" hahah

Gość hahaha ale sie usmialam
Fiucik go smieszy:classic_cool: A moze Pajac1966 to dopiero byloby trafne. Ciekawi mnie jak nazywa to czego sie brzydzi hmmm? No i jak by go wepchnal tej mazatce? Kulasem? Obcegami?

Gość ciamciara
ale fajnie mu dopierdoliliście moherki. Tak trzymać