Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flirciarz1966

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

Nie narzekam moja jest chętna i gotowa.. Powiedziałbym nawet że ciężko mieć chwila spokoju... Nie wiecie jak trącać tą strunę..?

Jagoda Odpowiedź na Twoje pytanie znalazła się sama:)) Ja tam nie sprawdzam swojej żony. Jak już tak bardzo chce sobie pohulać to proszę. Żyj i daj żyć innym :))

"niby chce, niby nie chce..." - czyli chce. Wg mnie to kwestia czasu, w końcu ją uwiedziesz. Skoro przekonała się do Ciebie i poszła na spotkanie. Tylko czy na pewno tego chcesz??

PS. Jestem zaskoczona przebiegiem dyskusji. Spodziewałam się, że zaraz polecą bluzgi i pouczenia, że mężatek się nie podrywa etc. etc.

Gość zamenzona
ja rowniez "szpieguje":D ale nie wiem, co ci doradzic:( nie mam takich doswiadczen:) mysle jednak, ze gdyby chodzilo o mnie, zauroczylabym sie w milych slowach (tesknota obowiazkowo), wierszach, kwiatkach wirtualnych - tego typu piedolach:D

jak widać wszystkie" nawracające " już skończyły pracę bądź nie ma ich aktualnie przy komputerze

a dlaczego nie wolno męzatek podrywac?:P a co takie to nie kobiety?:P

Amorek - całkiem możliwe :) Takie tematy zwykle wzbudzają kontrowersje. Jednak zauważyłam, że kobiety, które piszą, że mają romans z żonatym mężczyzną lub też "zajętym", od razu są wyzywane od najgorszych :o Jesteśmy dorosłymi ludźmi. A dorośli ludzie sami podejmują decyzję, ponosząc później ich (ewentualne) konsekwencje.