Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbawiony i wkurwiony

tak mi byla napisala

Polecane posty

znam taki przypadek,laska rzucila faceta ale ze ten jej zdaniem za malo sie przejal-nie chcial skakac z mostu itp no to go teraz dobija takimi tekstami

No przecież to jasne, że napisała ta żeby Cię kwurzyć i zagrać Ci na nerwach:D Najlepiej zycz jej powodzenia i nie pokazuj, że Cię te słowa ruszyły bo wtedy bedzie miała wielka satysfakcję, że jej słowa na Ciebie poziałały:) Mnie były po rozstaniu napisał, żę mnie zdradzał i jakbym wiedziała co wyparwiał to bym nie uwierzyła:D i że tylko mysłałam, że był taki święty:D Wyśmiałam go tylko i stwierdziłam, że jest jeszcze bardziej ząłosny niż myśłałam:D Nie muszę dodawać, że oczywiście ścimniał żeby mi dopieć, ale niestety to na mnie nie zadziałało:D

Gość lo.123
jak facet nie jest nic wart to sie mu dopieka.. niech chłop tez wie ze zyje.

milla milla - po prostu chamstwa nie znosze, zle na mnie dziala :-) salamandrrra - no boli ja teraz, kiedys tez bolal ale jak zaczela ze mna byc to przestal :-) rasowa nimfa - to mi nie grozi chodzi o to ze nie moge zrozumiec jak mozna takie farmazony wypisywac a wczesniej gadac co innego, sa jakies granice

Madziula - zdaje sobie z tego sprawe, tylko po co to pisze, w jakim celu ? ja jej nie zostawilem tylko ona mnie :-)

Gość salamandrrra
pisze ci to po to, żeby samą siebie przekonać, że dobrze zrobiła rzucając cię :D

Gość dla mnie to
jest to niezwykle niedojrzala i dziecinna osoba, na dodatek wredna i chyba bez uczuc

Najpewniej chce Ci pokazać jak jej super w życiu bo poczuła nagle jakiś żal do samej siebie, że Cię zosatwiła. Może zatęskniła? Jest opcja, że widziała Cię gdzieś z dziewczyną lub kimś z kim mogłeś wyglądać, że jesteście parą? Dziewczyna ewidentnie chce się odegrać, a nie robiłaby tego żywiąc do Ciebie nautralne uczucia:)

salamandraa - heh ale jak juz mnie zostawila to moze niech odpusci takie teksty :-) Madziula - ona jak konczy to konczy, mysle ze ma mnie w dupie, poprzednio innych tak samo traktowala, ot zamyka kolejny rozdzial zycia

Przede wszystkim to ona jest niezupełnie stabilna emocjonalnie:p I radziłabym zyczyć powodzenia i w żaden sposób nie zagłębiać się w tą jej całą załosną pisaninę:o

najgorsze ze niestety ale nie spodziewalem sie takiej pisaniny na koniec, wydawala sie osoba ktora takimi pierdolami sie nie zajmuje

Oooooo!!!! I teraz dobrze napisałeś - WYDAWAŁO SIĘ!!! WIdocznie jej nie poznałeś, dobrze się kamuflowała ta flądra:P Olej zołzę i nie rozmyśłaj bo z dświedczenia wiem, że myśłenie i kombinowanie w takich sytuacjach może doprowadzić do doła i frustracji:p

Gość nie sypiam z komiczne
desperatka, chce zwrocic na siebie Twoja uwage. moi zdaniem powinienies ja olac; ktos kto pisze takie smsy nie zasluguje na nic wiecej niz obojetnosc

Gość rytytyt
Po co w ogóle się zajmujesz takim tematem? Zostawiła cię i olała, a Ty cytujesz smsy od niej. Albo nadal Ci na niej zależy, albo masz za dużo czasu wolnego.

rytytyt - mam czas bo piatek luzny w pracy, poza tym zaczalem myslec, miec watpliwosci czy ja dobrze rozumuje :-)

ona tak idiotyczni pisze, żebyś sobie czasem nie pomyślał, że przez Ciebie cierpi... mówi to co najbardziej by faceta zabolało, tyle, ze trochę przegina :D to już jest śmieszne :D gdybym to ja odeszła i chciała pokazać facetowi jak to rozstanie na mnie zadziałało to po prostu żyłabym dalej, zmieniała się dla siebie a nie rozpowiadała byłemu jak to mi zajebiście dobrze... Ona pewnie chce żebyś był zazdrosny:D