Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna swojego chłopaka

Czy to prawda,że mimo iż kocham się z chłopakiem bez gumki a on.................

Polecane posty

..nie mial wytrysku moge być w ciązy?? Kocham sie z moim chłopakiem od 7 miesiecy i zawsze jak zaczynamy to robic to poczatek jest bez gumku a pozniej gdy on czuje ze zaraz dojdzie przerywamy on zakłada gumke i wtedy d końca...słyszalam o czymś takim ze chlopak wydziela coś w czym są plemniki i mozna w ten sposób zajść w ciążę..mimo to moje koleżanki ta robia wiele wiele lat i żadna jeszcze nie wpadła...ja tez robie to juz długo w ten sposób i nie jestem w ciązy...

dzizys:O ale jak to mozliwe przeciez ja z nim sie kcocham juz tyle czasu w ten sposob i nie zaszlam...

W takim razie miej ta satysfakcje ze Ty jestem uświadomiony!!!! Won stad!

Ok dziekuje za pomoc:)

Gość plumplumek
http://www.poradnikzdrowie.pl/eksperci_ciaza/porada/stosunek-przerywany,7917,38.htm Tu jest wypowiedz lekarza. Wy w sumie to robicie, tyle, ze zamiast konczyc na zewnatrz zakladacie gumke. Po prostu wszystkie mialyscie szczescie. To tak jak z chodzeniem samej noca. 10 razy nic sie nie stanie, a za 11 okradna lub gorzej. A w to co mowia kolezanki na prawde nie zawsze nalezy wierzyc ;) Pozdrowienia

To mnie pocieszyłaś:O kurwa...zrobilismy to juz milon razy i nic...teraz bede bardziej uważala dzieki za info:)

Sorrrki plumplumek ale te strony wygasly...

Gość plumplumek
Nie ma sprawy. Najwazniejsze, ze juz wiesz co i jak. Nastepnym razem zanim sie na cos zdecydujesz sama sie postaraj o info z wiarygodnego zrodla i po klopocie. Kazdemu sie zdarza czasem czegos nie wiedziec.

Gość plumplumek
O ranyyyyy...czasem kocham net.... ;) Tu masz skopiowany tekst: Bardzo proszę o szczegółowe informacje na temat płynu preejakulacyjnego. Czy płyn ten wydobywający się u mężczyzny podczas podniecenia (na długo przed wytryskiem) zawiera plemniki zdolne do zapłodnienia? Będę wdzięczna za odpowiedź. Bejbi Droga Bejbi, U każdego mężczyzny, przed osiągnięciem orgazmu i wytryskiem, pojawia się niewielka ilość płynu, który zawiera już plemniki. W terminologii medycznej określamy to zjawisko „kropelkowaniem”. Niestety w tej „kropelce’ wydzieliny zawarta jest już ilość plemników pozwalająca na zapłodnienie. Dlatego też zawsze istnieje ryzyko zapłodnienia i choć ryzyko niechcianej ciąży nie jest w takim wypadku zbyt duże, to jednak warto o tym pamiętać. Niestety nie mam skutecznych metod, które pozwoliłyby na zahamowanie „kropelkowania”. Pozostaje w tym przypadku albo antykoncepcja mechaniczna (prezerwatywa), hormonalna (tabletki antykoncepcyjne) albo...wstrzemięźliwość seksualna. My kobiety musimy zawsze mieć świadomość tego, że nawet gra wstępna, petting, a stosunek przerywany w szczególności niesie ze sobą ryzyko zajścia w ciążę. Mam nadzieję, że choć trochę rozwiałam Twoje wątpliwości. Na zakończenie życzę Ci,. By Twoje życie seksualna było kolorowe, radosne i wolne od obaw o niechcianą ciążę. Pozdrawiam

Ostatnio zanim zaczelismy cokolwiek robic wkladałam globulke antykoncepcyjną...teraz sie konczyly i musze skonczyc do apteki po kolejne opakowanie...nie wiesz moze czy globulki są skuteczne?? jak załoze ja to na poczatku kochamy sie bez gumki potem juz prezd wtryskiem moj chopak zaklada gunke

Dziekuje VENEZIA juz czytam :) a Ty czemu masz schizy??

Gość pani Kaczyńska
Nie bojsa, lala, nie tak łatwo jest zmajstrowac dziecko. Tyle razy ci sie udało, to jeszcze tym razem tez pewnie ci sieuda. Na przyszłosćpo prostu zakładajcie prezerwatywęwczesniej i problem z głowy

Gość plumplumek
Globulki o ile wiem sa dosc skuteczne. Moja gin kazala mi ich uzywac razem z gumka. Jezeli uzywasz ich dosc czesto, to kup sobie cos na odbudowanie flory bakteryjnej pochwy (Lacibios Femina - bez recepty w aptece), bo wyniszcza i potem latwo zlapac grzybice czy inne swinstwo.

Ok napewno sie w to zaopatrze:) z tego co przeczytałam o tej dziewczynie to gdyby miało mnie to spotkac to nie wiem co bym zrobił...planujemy wspólna przyszłosć ale dzieci narazie nie chcemy..mamy studia, pracę...chcemy sie narazie realizowac..taka dzidzia to fajna sprawa ale...jeszcze nie teraz....bede bardziej uwazała

Pewnie tylko dlatego, bo jestem glupia:-P Tzn tak: kochalam sie z narzeczonym 14 wrzesnia. Od 7 do 13 mialam okres. Moje cykle trwaja 32 dni, czyli sa dluuugie. Hmm robilismy to w gumce a ja i tak mam schizy.

Tez tak kiedys mialam i tez kiedyś miałam taka schize...kochalismy sie jak zwykle a ja sobie wbiłam cos do głowy i przestraszyłam niepotrzebnie tez swojego chłopaka i pozniej okazało sie ze jednak nie jestem w ciazy normalnie dostalam okresu...mam taki charakter ze lubie sobie czasem popanikowac a pozniej okazuje sie ze robiłam to niepotrzebnie. Ehh...

Tyle ze ta gumka nie pekla ani nic. A ja mam schizy:-( Chyba tylko dlatego bo za duzo naczytalam sie tu o ciazy. Ile masz lat? Ja 20.

Wiecie co...teraz to ja zgłupiałam..kiedys tez mi kolezanka mowiła ze jeje ginekolog mowila o tym ze w tym plynie wydobywajacym sie z penisa podczas podniecenia u chłopaka moga byz plemniki...Venezia pisze ze mozna...daniela ze nie mozna..i niby z tego tekstu z wikipedii tak rzeczywiście wynika..i wez tu badz madra:O ale na wszelki wypadek trzeba sie dziewczyny zabezpieczac...:O

Ja tez mam 20 lat...i tez ostatnio sie naczytałam glupot w gazetach i teraz pisze gdzie popadnie czy jeste taka mozliwośc zajscia w ciążę...witaj w klubie :P

Gość sialala uuu sialalala
przy kazdym stosunku mozna zajsc w ciaze nawet analnym :P serio :P autorko ile masz lat?

mAM 20 lat....przy analu tez??? dzizys..

Gość sialala uuu sialalala
a no tez w koncu od jednej dziurki do drugiej nie daleko :)

"Hospital pod przewodnictwem światowej sławy profesora ginekologii, seksuologii i położnictwa David Resnick'a potwierdziły, że zapłodnienie poprzez płyn ejakulacyjny nie jest możliwe" to kawałek tekstu z linka od danieli...i co wy na to?? jkies badania dowodza ze nie mozna...a jednak dziewczyny zachodza w ten sposób:O

I jak tu nie panikowac ???!!!