Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojaniewiem

Studniówka

Polecane posty

Gość bojaniewiem

Niedługo mam studniówkę. Mam chlopaka z którym chcę na nią isć:) Ale kto płaci? Że ja za siebie płacę to wiem, ale mam zapłacić za niego czy ona za siebie powinien zapłacić?

Gość jhghghggh
zapraszasz go wiec zapłać

Gość bojaniewiem
tylko ze ja nie pracuję, jestem na utrzymaniu rodziców, a on ma własne pieniądze. a koszt jednej osoby to ponad 200zł :|

Gość roberto_poznanio
to idz sama jak Cie nie stac :| jeszcze tego brakowalo zeby koleszka placil za siebie

jezu, zawsze taki jest ze jak ktos zaprasza to placi, jeszcze nie slyszalam zeby ktos zapraszal osobe a ta samo musiala za siebie placic, wiec nawet nie masz o czym myslec tylko wykladaj kase

Gość JakoMuzykant20
a nie lepiej go zapytać co o tym sądzi ?

oczywiście ze skoro Ty zapraszasz to Ty placisz za siebie i niego :) co innego jak bierze sie osobe ktora chce sie tylko na impreze wkrecic :P np wspolny znajomy kogos czy cos :D

Gość Agnessss99
A ja uważam że każdy powinien za siebie zapłacić, a chłopak jesli ma trochę honoru to nie pozwoli zaplacić za siebie dziewczynie która nie pracuje skoro on ma kase...

no własnie chyba ze sam sie domysli i zaproponuje. Ale dac mu to do zrozumienia to raczej niezbyt ładnie.

Gość roberto_poznanio
dzieci drogie mialyscie wy studniowke? jak mozna kogos zaprosic i powiedziec: plac za siebie. no kurwa ja pierdole.

Gość bojaniewiem
Nie chcialam mu proponować zeby za siebie sam płacił, tylko własnie chodzi mi o to czy jak mi to zaproponuje to co wypada batdziej, niech płaci czy nie? :|

Gość kakakakakakakaaaa
hm...skoro Go zapraszasz to logiczne ,ze Ty musiz placic ale....skoro nie mozesz za dwie osoby zaplacic to pogadaj z Nim, powinien zrozumiec:) No wlasnie "powinien" :) Trudne ale mam nadz.,ze rozwiazesz ta sytuacje pozytywnie dla Was obojga:]

w żadnym wypadku nie wypada, żeby płacił za siebie - Ty go zapraszasz i w tej sytuacji powinien Ci jedynie przynieśc bukiecik, kiedy po ciebie przyjdzie i świetnie się z Tobą bawić :)

Gość kakakakakakakaaaa
26.09.2008] 15:28 bojaniewiem Nie chcialam mu proponować zeby za siebie sam płacił, tylko własnie chodzi mi o to czy jak mi to zaproponuje to co wypada batdziej, niech płaci czy nie? :| hehe troche dziwna odp.......jak sam zaproponuje to powiedz,ze "nie" ale...przeciagaj aby zaplacil skoro i tak nie masz kasy na nie Go co jest przykre;/ Nooo co mozesz zrobic w tej sytuacji???;/ Wg. mnie powinnas powiedziec o co chodzi :)

Gość bojaniewiem
:) Chodzi mi o to, że przecież to jasne, że nie powiem mu wprost: "masz za siebie zapłacić"

Gość jjaaaa
Twoja 100- dniówka wiec TY płacisz....

Gość bojaniewiem
Ja mu nie mam zamiaru tak powiedzieć bo jak se sam nie domyśli to zaplace

Gość jjaaaa
to 100- dniówki duzo czas moze uzbierasz na niego :D

Gość na mojej studniowce on placil
za siebie poniewaz pracowal,mial kase,wiec czemu mial nie placic? inna sprawa ze ja mu powiedzialam ze nie mam kasy zeby go zaprosic,a on bardzo chcial ze mna isc:D

Gość bojaniewiem
na mojej studniowce on placil za siebie poniewaz pracowal,mial kase,wiec czemu mial nie placic? noo właśnie o tym mówię :D

Gość aaaaaaannnnnn....p...
no skoro Twoja studniówka, to Ty płacisz... mialam w tamtym roku studniówkę i szlam z moim ówczesnym chłopakiem.. i on chciał za siebie zapłacić, upierał się ale nawet nie było takiej opcji.. oczywiście, ze ja zapłaciłam za nas oboje... (... to że była to strata pieniędzy i że gorzej niż jego na osobę tow. nie mogłam wybrać bo w ogóle się z tym debilem nie wybawiłam i wcale fajnej studniówki nie miałam to inna sprawa ;p ale no cóż..)

Gość jjaaaa
bez sensu.... !! to ze ma kase to nie znaczy odrazu ze musi za siebie i moze jeszcze za Ciebie placic, Ty go zapraszasz, na swoja zabawe, do Twoich znajomych i ludzi ze szkoly.