Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka24mm

Całe wczasy nie zwracał na mnie uwagi w ost.dniu wziął nr tel

Polecane posty

Gość Agnieszka24mm

Byłam na wczasach od pocztaku podobał mi sie chłopak atrakcyjny z wygladu ale wygladał an zbyt pewnego siebie nie zwracał na mnie uwagi cały pobyt w ost dzien w sumie godz przed wyjazdem dosiadł sie do mnie na fotelu w holu zaczał wypytywac czy kogos na wakacjach poznałam,czy mi sie podobało ze jestem urocza,dał mi swój nr i wziął ode mnie.Dla mnie to smieszne

Gość śmieszy mnie on
na pewno nie dzwoń pierwsza!

Gość Agnieszka24mm
Nigdzie nie bede dzwonic tylko smiac mi sie z tego chce to jest nie logiczne

Gość wiecie co bo faceci to czekają
na ostatnią chwile

Gość nie sypiam z komiczne
a moze ten facet po prostu szukal calu urlop szukal i nie znalazl nikogo innego. na koniec zeby nie wracac z pustymi rekami wzial nr od Ciebie. W sumie to chyba przykre byc tak potraktowanym na zasadzie "ostatniej szansy". Wspołczuje Ci, ten facet jest świnią

Gość dfgbnm
moze pomyslal "nie udalo mi mi sie poderwac zadej fajnej laski to wezme nr od tego paszczura, w koncu potwor nie potwor byle by mial otwor"

Gość to po co dawałaś
mu swój numer tel, a teraz się z niego śmiejesz?

Gość to po co dawałaś
Może sie wstydził, bał i postawił wszystko an jedna kartę, stwierdził, że ostatni dzień i nie ma nic do stracenia. Że jak mu nie dasz tel to i tak już nie będzie Cie więcej widział

Gość Agnieszka24mm
Ja miałam powodzenie na wczasach nie jestem brzydka dziewczyna zadbana podobam sie wiem o tym.Widziałam że on ma duze powodzenie rozmawiał ciagle z innymi dziewczynami miał przygody.Nie wiem moze ja sie wydawałam niedostepna tak wygladałam mam taki styl skromny ale elegancki.

Gość Agnieszka24mm
Może ja nie wygladam na dziewczyne łatwa bo traktowali mnie z szacunkiem na wczasach i spotkało mnie wiele miłych niespodzianek w postaci komplementów grzcznych miłe usmiechy,talerz owoców dostałam do pokoju,od innego różyczkę,napis na stole w restauracji z płatków kwiatów inicjały,taki zakładany na szyje naszyjnik z kwiatów jasminu takze miłe raczej gesty .wiec nie sadze żebym była taka osoba która nie warto sie pokazac

a mi się wydaje, że facet czaił się cale wczasy i nie mial odwagi podejśc, w końcu się zdecydował, postawił wsyztsko na jedną kartę w ostatni dzien, no wiecie kurde, facet może byc bajerant na zewnątrz, ale jak się bujnie to niesmialy się robi...poczekaj autorko na rozwój akcji..no co Cie tka smieszy? brzydki jest? za mlody? moze sie wstydzil i w ostatniej chwili zaryzykowal...ja tu nie widz epowodu do smiechu...poczekaj niech sie odezwie :)

Gość Agnieszka24mm
Tylko ten jeden traktował mnie i moja mame na dystans unikał rozmów z nami ,nie przystawał przy nas z innymi dziewczynami gadał.Moze nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to ze w ost dzien widac ze obserwaował mnie cały pobyt bo powiedział to co robiłam ogólnie ocenił moja osobe i wział nr dałam bo go bo mnie zaskoczył a prawde powiedziwszy mnie sie spodobał ale nie naleze do osób które sie narzucaja

Gość Agnieszka24mm
Smieszy mnie to dlatego że to ejst ost osoba która moze byc niesmiała on nie był w tym hotelu jako wczasowicz tylko pracownik organizator wycieczek namawiał na wycieczki na zwiedzanie.Nas zagadał w pierwszy dzien ale mysmy z mama nie skorzystały z jego propozycji i pozniej ewidentnie nas ignorował nie mówił dzien dobry omijał nas.Rozmawaił z rózymi gośmi hotelowymi towarzysko tez ale nie z nami.No i dosłownie 30min przed odjazdem autokaru przysiadł sie do nas jak dobry przyjaciel mnie powiedział komplement,czy poznałam kogos na wczasach nagle miły i wymienia sie tel jak conajmneij nasz dobry znajomy nie ejst to śmieszne?

Gość Katarzynnnka23latal

Gość Katarzynnnka23latal

Gość Samaniewiem
cholera wie o co chodzi