Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabinia

POMOCY!!!

Polecane posty

A wiec od kilku tygodni moje mysli kraza ku jednemu Czy jestem w ciazy? Stosunek mialam praiwe trzy miesiace temu i zabezpieczylismy sie, ale bylismy troche pod wplywem alkoholu. Co tu jeszcze dwa tygodnie po stosunku dostalam okres jeszcze spozniony a teraz juz miasiac jak mi sie spoznia moze to byc wynikiem odchudzania , tylko ze mam lekkie zawroty glow,y czasami mdlosci, bol brzucha Robilam sobie badanie kwri i wszystko mam w normie, moze jestem przeprazliwiona albo strach przed tym ze moglam zajsc w ciaze boje sie isc do ginekologa ale bede musiala jesli nie dostane w tym miesiacu. Chce tylko wiedziec czy moge ewentualnie byc w ciazy pomoznie :(

Gość maly ksiaze...
pisuesz ze robilas badanie krwi i nic ci nie wyszlo...........jakies dziwne

Gość maly ksiaze...
a pozatym my ci do pipki nie lukniemy ,ale za nas odwali to specjalista GINEKOLOG

Koleżanko biegiem do apteki i kup test, wtedy wszystko się okaże. To wydatek 10- 15 zł, a pewność duża.

Nie wiem co juz sama mam myslec, gdzies czytalam na forum ze dziewczyna tez miala wynik negatywny tylko ze ona robila specjalne badanie krwi na ciaze, a ginekolog powiedzial ze prawdopodonie jest.. i chyba zaczelam bardziej o tym myslec

Gość skuchadfddd
stres robi swoje. mnie sie kiedys okres spoznil 3 tyg. bedzie ok. byc moze to wynik odchudzania. moja kolezanka zaczela sie odchudzac i nie miala okres 6 m- cy

Ale jesli mam wszystko w normie to nie powinnam sie przejmowac Powinien to byc powod do radosci moze i byl by jesli bym byla w zwiazku ale niestety wyjechal za zagranice i nie chce mu mowic o moich podejrzeniach

Gość ok ale dokladnie
jakie to badanie zrobilas? beta hcg?

Gość ok ale dokladnie
badanie krwi, ktore wykazuje ciążę lub jej brak to badanie beta hcg. Idź zrób- wszystko się wyjaśni.

To znacczy wiem, tylko te badania krwi zlecila mi pani doktor bo cierpie na bezsennosc i pomyslam sobie pozniej ze jesli bym byla w ciazy to te badania moge to wykazac ?

Zwykłe badanie Ci nic nie da :) albo beta hcg albo test z apteki, no nie mówiąc już o ginekologu bo inaczej się nie dowiesz, no chyba że za pare miesięcy zacznie Ci rosnąć brzuszek :)

Gość madziunieczka
Jeśli robisz zwykłe badanie krwi a nie na poziom hcg to o ciąży się nikt raczej nie dowie. Zrób może test ciażowy?

Wiec zrobilam sobie test i....wiec... nie jestem :D Ale okres tak jak nie ma tak nie ma ale to juz napewno przez odchudzanie jak myslicie jak nie dostane w najblizszych dniach to powinnam sie zwrocic do ginekologa ?